Aurora is the best she takes an interest in Your Skin in a real And caring way. Recently she advised me to go to a dermatologist because she was worried about my skin And yes pre cancerous lesions on my nose. My mother never had the good Fortune of meeting Aurora And now has large scars where cancer had to be removed I was helped in time And the lesions have cleaned up beautifully. Thank you Aurora for Your excellent treatments And Your professional approach.
Susanne Keuning uit Loenen


Al twee jaar kom ik elke drie maanden bij Aurora en dat is niet zomaar. Het is een moment om naar uit te kijken. Bij Aurora is je huid in professionele liefdevolle en aandachtige handen. De producten die je gebruikt en aanbeveelt zijn puur, zonder toevoegingen en perfect aangepast aan mijn wensen of huidproblemen. Maar Aurora’s aandacht gaat nog een stap verder. Mijn kinderen zijn beiden met neurodermitis geboren en hebben veel last van allergien. Het uitzoeken van de oorzaken en juiste behandelingen heeft mij heel wat tijd en moeite gekost en zou lang niet zo succesvol zijn geweest als Aurora zich er niet mee had bemoeid. Varierend van advies over huidverzorging, voeding, supplementen, behandeling, baden en cremen. Het is een integrale- (brede) kijk op de huid die jou onderscheid van andere schoonheidspecialisten/dermatologen. Ook al weet je precies waar je grenzen liggen en verwijs je ook door naar de dermatoloog: jouw ervaring op het gebied van huidverzorging is heel professioneel en van onschatbare waarde! Lieve Aurora, ik ben je heel erg dankbaar voor jouw meedenken en liefdevolle behandelingen. Wat ben ik blij dat ik je heb leren kennen!
Illya uit Zurich 


Heel erg dank voor de fijne Jojoba olie. Wat een heerlijkheid! Het voelt zo puur aan en is ook een hele goede aanvulling op de creme (gemengd kun je m wat zuiniger gebruiken).

Aurora is de allerbeste en allerleukste schoonheidsspecialiste die ik ooit heb ontmoet. Ze is zeer kundig en deelt haar kennis op een prettige manier. Voor alle huidproblemen heeft ze DE oplossing. Een schoonheidsspecialiste om zuinig op te zijn dus!
Tecla uit Hilversum
Ik ben een klant die niet snel tevreden is en in Amsterdam, waar ik woon heb ik bij veel schoonheidssalons div. behandelingen ondergaan. Telkens ging ik weer met een onvoldaan gevoel naar huis. De ene keer zat mijn mascara nog op mijn wangen, de andere keer was mijn huid niet schoon, er werd naar mijn idee te kort gemasseerd, kortom, veel geld uitgegeven en niet  gekregen wat ik had verwacht. Van mijn dochter in Hilversum kreeg ik de tip om dan toch nog een keer haar schoonheidsspecialiste te proberen, zij was erg enthousiast over de prettige behandeling. Dus 2 jaar geleden de eerste afspraak met Aurora gemaakt en meteen had ik het gevoel; dit is het, zo hoort een behandeling te zijn. Na een huid-analyse , een zeer grondige reiniging, waar elke oneffenheid werd verwijderd, ook gerstekorrels ( met zachte hand), volgde masker na masker en serum na serum en een heerlijke massage. Tot mijn verbazing zag mijn huid er na de behandeling heel goed uit, geen rode plekjes, wondjes van het uitdrukken , gewoon stralend en fris. Ook de produkten van Aurora zijn heel goed. In het verleden had ik erg vaak last van rode, jeukende ogen, ( exceem). Ik gebruikte div. speciale produkten die de apotheek verkocht , speciaal voor "gevoelige "ogen, maar zonder resultaat. Nu gebruik ik de reiniger, oogcreme en de oogschaduw van dr. Baumann en heb er geen last meer van. Kortom , ik ben blij en heel tevreden met Aurora. 
Christine uit Amsterdam
 

Aurora onderscheidt zich van andere schoonheidsspecialisten door haar inhoudelijkheid. Ze heeft veel kennis van alle soorten huiden, huidproblemen, behandelingen en haar producten. Ze gaat door tot ze een oplossing heeft, neemt de tijd en is niet bang om daarin gefundeerd te experimenteren, kijken wat werkt. Ze geeft vertrouwen, het gevoel dat het allemaal goed komt en dat je het ook zelf kunt. Dus niet afhankelijk maken van producten en behandelingen, maar advies, aandacht en kunde. Het gebruik van natuurlijke producten, maar niet als marketing, maar echt. Want geloof me, ik ben behoorlijk kritisch, koop niets met e-nummers of chemische ingredienten, lees alle etiketten. Maar voor de cremes, cosmetica ed vertrouw ik 200% op Aurora want die heeft alle etiketten nog beter gelezen! Heel veel mensen roepen namelijk dat producten en voedingswaren natuurlijk zijn maar dat geldt dan maar voor een (klein) percentage van de ingredienten. Dus groen: ja, maar niet De Tuinen groen, maar gewoon wetenschappelijk onderlegd groen. Ze is zich bewust van het belang van een gezonde levensstijl naast het gebruik van de juiste producten om je huid mooi te houden. Dus ook hierin geeft ze advies, ze kijkt dus naar het grotere geheel. Maar het allerbelangrijkste: ze is bereid al haar kennis te delen. Geen geheimzinnige formules en hocus pocus behandelingen die je iedere week moet ondergaan om het gewenste resultaat te behalen. Gewoon duidelijke uitleg en ook thuis aan de slag kunnen met zelf gemaakte maskers etc.

Florien uit Hilversum


Aurora - jij blijft mijn "Huid Reddende Engel" ..... en ben je daar nog steeds heel veel dank voor

verschuldigd en dankbaar voor !

Allerliefste Aurora - ik heb destijds gedurende die paar keer - toen ik bij jou mocht komen
- mijn "mystiek" gevoel en "verstandelijke" logica op een "hoog"
frequentie gezet - en ......... goed naar jou geluisterd en van jou een heleboel geleerd.
Wel nu - op het ogenblik - slik ik geen zware medicijnen meer (voor de psoriasis) - zoals voorgeschreven door mijn toenmalige vrouwelijke dermatologen - deze zware medicijnen al meer dan 10 jaar ingenomen
te hebben !
Nee,- ik bezoek haar niet meer - vanaf half Oktober 2011 !
En zie - de huid ziet er na al die jaren  van zorg en problematiek - ......... maar ook zonder veel werk-
stress ....... er veel beter uit dan ........ dan vele jaren voorheen !
Nog sterker - mijn huid ziet er vergelijkenderwijs - er wonderbaarlijk veel beter uit !
Nee,- helemaal weg is het niet ......... maar voor mij - van een zeer geruststellende - lieve en beste
"leer-meesteres" Aurora !
Jan uit Amersfoort


 

(Lieve) Aurora, het is echt een WONDER hoe jij een huid kan laten stralen! Serieus, zelfs m'n door chemo-pillen ernstig uitgedroogde en ontstoken gezichtshuid ziet er weer helemaal gezond uit! Dankzij jouw werkelijk onovertroffen kennis van het vak! En de absoluut geweldige producten waarmee je werkt. Voordat ik jou ontdekte, had ik al van alles geprobeerd. Eerst bij de apotheek... kreeg er proefjes van hun zogenaamd verantwoorde merken, maar die verbeterden helemaal niets. Daarna naar de parfumerie gegaan... werd er vriendelijk geholpen en kocht er één van de meest luxe crèmes. Die was heel duur, maar hielp totaal niet. En ondertussen zag mijn huid er steeds enger uit. Totdat ik bij jou terecht kwam, je mijn huid eerst grondig bestudeerde en me de gratis proefjes meegaf. Binnen een week werden de verbeteringen al zichtbaar! Ik hoef nooit meer die rommel van de apotheek of de parfumerie en nooit meer een andere schoonheidsspecialiste! En ik ben niet de enige die jou aan iedereen aanbeveelt! Was laatst op een feestje, sprak met een kennis over gezondheid en huidproblemen, en ze zegt: "Ik heb echt een hele goeie schoonheidsspecialiste." Ik had net jou ontdekt en was dus eigenlijk niet geïnteresseerd, maar vroeg voor de beleefdheid over wie ze het dan had... zei ze: "Aurora"!!! Sophie uit Hilversum


 

 

Enkele jaren geleden begon ik veel last te krijgen van huidproblemen. Dit had te maken met zware chemotherapie, waardoor mijn huid dun en heel gevoelig was geworden. Ik probeerde allerlei verschillende dagcrèmes van bekende merken, maar de problemen werden alleen maar erger. Via familieleden kwam ik terecht bij Aurora. Zij herkende mijn huidprobleem en wist er met de juiste gezichtsbehandelingen en crèmes voor te zorgen dat de problemen snel minder ernstig werden. Na een tijdje werd mijn huid weer gaaf en beter gevoed. Nog steeds moet ik oppassen dat mijn huid niet uitdroogt, maar dankzij deze producten kan ik haar heel goed verzorgen. Ik ben erg blij met de kwaliteit van de producten die Aurora verkoopt, maar ook met haar fantastische service: zij is altijd vriendelijk, lief en behulpzaam en ze heeft veel verstand van zaken. Juist ook over huidproblemen (bijvoorbeeld veroorzaakt door ziektes) weet ze heel veel. Ze volgt allerlei cursussen waardoor haar kennis steeds up to date blijft en dat is te merken. Haar hulp heeft mij meer gebracht dan de expertise van enkele dermatologen! Tegenwoordig koop ik al mijn huidverzorgingsproducten en make-up bij Aurora en dat kan ik iedereen aanbevelen!
Mieke uit Hilversum 


Dr. Alkaitis Holistic Organic Skin Food says: Aurora in Holland has a beautiful day spa. She sells and works with Dr. Alkaitis products. She specializes in problematic skin and anti-aging. She is a wonderful and knowledgable women with a deep understanding of how our nutrition effects our skin. It was a pleasure to meet her! She also treated us to homemade apple cake that was sugar and wheat free and just delicious! In Holland if you are certified to treat acne skin it is covered by your health insurance. She is certified for this and the environment is not cold and clinical but rather holistic and healing. Wonderful visit. Thank you Aurora!
Dr. Alkaits uit America 
Jij bent een heel deskundige en lieve huidspecialiste! Ik ben nu voor 2 behandelingen bij je geweest en erg tevreden.
Je weet hoe lang ik al loop te tobben met mijn huidproblemen. Langzaamaan gaat het steeds beter en voelt mijn huid ook een stuk aangenamer.
Ik ben blij met de producten en blij met jouw kennis!
Chantal uit Eemnes

Gisteren voor een gezichtsbehandeling bij Aurora Dionis geweest na de eerste keer al een goed zichtbaar resultaat! Ben ook erg blij je kan merken dat ze eerst goed kijkt en een hele goede behandeling geeft. En ontzettend serieus bezig is met haar vak. En dit was pas de eerste behandeling. Ben erg blij er mee !!
Dania uit Hilversum


Een paar jaar geleden kreeg ik last van Rosacea. Van een gave gevoelige huid werd mijn huid een probleemhuid vol rode bulten en uitslag. Na een lange zoektocht en vele producten verder, die behalve een behoorlijke aanslag op mijn portemonnee, ook niet het gewenste resultaat gaven en vaak zelfs niet verdragen werden als ik ze langer gebruikte, kwam ik bij Aurora terecht.
Aurora is een hele warme persoonlijkheid en heel royaal. Ik kreeg goed advies en eerst alleen proefmonsters mee.

Na twee weken ging ik weer terug om met haar te overleggen en werd mijn huid opnieuw bekeken. De producten van Baumann zijn heel veilig en passen goed bij mijn huid. Ik heb nooit meer een miskoop gedaan en het resultaat mag er zijn.
Het blijft een gevoelige huid, maar ik heb geen probleemhuid meer!
Aurora geeft hele fijne behandelingen en is echt een grote steun bij huidproblemen. Ze is een perfectionist en gaat niet voor half resultaat.
Ik ben heel blij dat ik haar ben tegengekomen!
Marlies uit Hilversum


Je bent een bijzondere talentvolle huidspecialiste.
Eerst luister je, dan kijk je en vervolgens behandel je. Met een enorme passie en liefde voor je vak én voor de cliënt doe je je werk. En niet alleen de kennis van alle huidtypen, maar ook de kennis van producten is fantastisch! Je blijft je ontwikkelen.
Ik geniet er iedere keer weer van om naar je toe te gaan en kom ook altijd heel blij en mooi thuis.
Elke behandeling is een feestje. Dank! 
Els uit Bussum

Consiglio tutte le persone che hanno problemi di pelle di contattare questo salone di bellezza, perché i prodotti usati sono di alta qualità e la vostra pelle non potrà che trarne dei benefici! Posso dirlo perché ho potuto sperimentare ciò sulla pelle del mio bambino, affetto da dermatite atopica per la quale pareva non ci fosse soluzione, e invece grazie ad una crema idratante e completamente naturale ho risolto il problema in maniera definitiva senza dover usare il cortisone! Anche mio marito affetto da dermatite seborroica ha risolto il suo problema! Quindi che aspettate? Prendete appuntamento! Non ve ne pentirete!:)

Translation:
I advice everybody with skin problems to contact this beauty salon, because the products used are of high quality and your skin will reap the benefits! I can say this because I have experienced it on the skin of my baby suffering from atopic dermatitis for which it seemed there was no solution, but with a natural moisturizer from Aurora Skin Care I solved the problem permanently without having to use any cortisone! My husband also suffered of seborrheic dermatitis, and also solved his problem! So what are you waiting for? Make an appointment! You will not regret
Agostina uit Den Helder

Lieve Aurora!! Ik heb echt genoten van de behandeling, Dank je wel! Mijn huid is weer glad en schitterend. Ik ben nog onder de indruk dat jij blijft professioneel groeien. Niemand is zo gepassioneerd en professioneel met zijn werk zoals jou! Echt fantastisch!!! Liefs, Susanna

Ik ken Aurora Skin Care al 4 jaar. Vanaf de eerste keer kreeg ik een klik met Aurora. Ik heb een gevoelige en gemengde huid met puistjes. Een moeilijke huid dus om gezond te houden. Ik ben regelmatig naar verschillende schoonheid/huidspecialisten geweest, maar ik was helaas niet tevreden omdat het ging altijd iets mis. Bij Aurora heb ik de beste ervaringen mee gemaakt sinds de eerste afspraak. Eindelijk  kreeg ik de persoonlijke aandacht en  behandelingen met advies die ik nodig had. Aurora is gedreven en resultaat gericht en U wordt behandelt in een hele warme omgeving. Ik ben heel blij bij Aurora. De producten die ze gebruikt zijn ook goed en haar kennis over ingrediënten is Unique. Ze is echt een professional, die niet zoveel bestaan. Aurora kon evalueren de producten die ik gebruikte en kreeg ik advies naar de geschikte verzorging voor mijn huid. Vroeger heb ik  met bijna  alle merken geëxperimenteerd; i.e. Lancome, Sisley, Biotherm, Clinique, Dior, Estee Lauder, Shiseido een ook  biologische merken, maar die niets voor mijn huid konden betekenen, tot dat Aurora mij de producten van Dr. Baumann heeft laten proberen . Ik vertrouw Aurora,en  haar professionaliteit, haar zachte handen en warme haart. Ik zou iedereen adviseren om bij Aurora  een keer een behandeling te ondergaan, U zult nooit weg willen gaan. Bedankt, lieve Aurora. Jij ben de beste.
Susanna uit Hilversum

Een schoonheidsbehandeling door Aurora is een weldaad voor lichaam en geest.
Haar zachte en zeer professionele handen zorgen voor een diep
gereinigd gelaat, zichtbaar aan de buitenkant. De positieve en
verfijnde energie die uit haar handen stroomt zorgen voor een diepe
ontspanning van binnenuit. Zo buiten, zo binnen wordt wel eens gezegd.
En ja, juist die combinatie weet Aurora waar te maken.
Ik voel me dan ook heerlijk ontspannen als ik de uiterst sfeervolle
salon verlaat.
Mirjam uit Hilversum

De bruid make-up was echt prachtig! ik kreeg veel complimentjes!
Frederique uit Amsterdam

Dankjewel voor de heerlijke en niet onbelangrijk,effectieve behandeling. Altijd als ik bij jou kom, krijg ik opvallend veel complimenten over mijn huid. Ook bedankt voor de tijd die je in me steekt. Bij jou is de klant echt koning en doet tijd er niet toe….heerlijk.
Tot de volgende verwensessie.
Jennifer uit Amsterdam

Ik wou je even laten weten dat mijn huid rustig is na de behandeling van gisteren. Ik ben dus weer erg blij met de behandeling ("wat is ze toch goed!" dacht ik toen ik vanochtend in de spiegel keek)....
Dorine uit Amsterdam

Sinds 2010 had ik plotseling last van eczeem rondom mijn ogen. Via de dermatoloog kreeg ik allerlei crèmes, maar deze hielpen niet echt. Sinds ik via een collega werd getipt om eens naar Aurora Skin Care te gaan in Hilversum gaat het stukken beter met mijn huid. Haar producten zijn dusdanig dat geen enkele stof wordt gebruikt die maar enigszins allergieën kunnen veroorzaken. De eczeem rondom mijn ogen is verdwenen en ik gebruik nu enkel haar producten. In combinatie met de behandelingen van Aurora Skin Care hebben er toe bijgedragen dat de huid van mijn gezicht enorm is verbeterd!”
Elise uit Utrecht

Van mijn moeder en zus heb ik geweldige verhalen over jouw behandeling gehoord. Ik zou deze maand heel graag bij jou langskomen voor een standaard gezichtsbehandeling. Hopelijk lukt het...
Mirjam uit Amsterdam

Lieve Aurora,
Ik wil je namens ons allen nog even bedanken voor de enorme leuke huidworkshopdag en de perfecte verzorging. We hebben oprecht genoten van alle informatie, massageoefeningen en het heerlijke eten!
Nicolette uit Hilversum

Voor de zomervakantie kreeg ik van mijn vriendin een bezoek aan Aurora Skin Care cadeau. Ik had al jaren last van Rosacea en had via de dokter al een tijdje een recept om 2 maal dagelijks "Rozex" te smeren. Het recept werkte al bij 1 maal per dag, maar ik had toch liever een natuurlijk produkt. Aurora heeft mijn huid bekeken en mij een monstertje van Dr. Baumann meegegeven. Na 2 weken had ik hetzelfde resultaat! maar nu uiteraard zonder chemische toevoegingen.
k ben niet zo'n type dat zichzelf verwend met allerlei beauty producten maar ben nu extra blij met dit cadeau van mijn vriendin en de rest? Die heb ik mijzelf inmiddels cadeau gedaan.
Het monstertje van de liposome multiactive (super cure) lijkt ook goed zijn werk te doen. Misschien dat Sinterklaas die vanuit Spanje meeneemt?
Lieve Aurora, je maakt mensen blij!
Byke uit Amstelveen

Ik vind het leuk om je even te vertellen dat mijn vriendin mijn huid er veel beter uit vindt zien nu, veel voller! LEUK Hé. De producten hebben dus zienderogen resultaat en ik ben er inmiddels helemaal fan van en vind het heerlijk om mijn huid nu te verzorgen.
Dank voor alle adviezen!!
Eugénie uit Nijmegen

NOG HEEL HARTELIJK DANK !!! dat we zo snel nog even langs konden komen.
Mijn dochter had al heel lang veel last van haar huid en ze klaagde dat het steeds zo’n pijn deed.
Ze smeerde veel vette crème (ook op mijn advies), maar ze bleef toch veel last houden en dat begreep ik niet.
Nu is het ZO duidelijk geworden, door jouw analyse en advies, dat ze juist door die droogte van de huid deze problemen krijgt. Nu begrijp ik het ook helemaal.
Ze heeft je producten hier thuis meteen gebruikt en toen ze ’s avonds wegging voelde ze al dat het beter werd. Dus ik ben ook HEEL erg blij met je advies voor haar en ook de producten die je meegaf..
En zelf ben ik echt razend enthousiast geraakt over de producten van Dr. Baumann en SkinIdent die ik nu bijna 5 maanden gebruik.
Echt een verademing na alle producten die ik geprobeerd heb, tot zelfs de duurdere merken.
De voeding die mijn huid krijgt is te zien. Mijn huid droogt ook niet meer zo uit aan het einde van een dag.
Kortom, ik had het niet kunnen bedenken, maar na het gebruik van de eerste proefjes, kon ik het al merken.
En ik ben verkocht.
Ik wil je ook bedanken voor al je adviezen.
En vooral dat ik nu weet wat er allemaal in de meeste producten zit aan echt werkende stoffen en dat bij deze producten weinig of vooral geen vulmiddelen gebruikt zijn. Dat maakt dat de werking van de crèmes heel snel effect hebben, zeker op mijn huid.
Ik geniet van de producten!
Ruth uit Arnhem

Ik was op zoek naar een verzachtende creme voor mijn psoriasis huid.
Aurora attendeerde mij toen op Teunisbloem Olie.
Ik ben heel blij Aurora ontmoet te mogen hebben - want anders had ik nooit van de goede werking van Teunisbloem Olie gehoord voor mijn psoriasis huid.
Jan uit Amersfoort

Zo’n twee jaar geleden kreeg ik enorme last van mijn huid. Zij werd rood, branderig, verdroeg geen zon en geen enkel verzorgingsproduct meer. Omdat ik het wilde oplossen probeerde ik het ene na het andere middeltje, maar mijn huid werd er alleen maar slechter van. Uiteindelijk ben ik ten einde raad naar een dermatoloog gestapt die mij de diagnose gaf: rosacea op mijn wangen en periorale dermatitis rond mijn mond. Ineens had ik officieel een huidaandoening! Ze gaf mij een anti-bacteriële gel mee en het advies om uit de zon te blijven. Daar kon ik het mee doen. De gel maakte mijn huid nog gevoeliger waardoor ik er na een week mee stopte. Ik besloot me er maar bij neer te leggen. Toen ontmoette ik Aurora. Zij wist enorm veel van rosacea af en wist wat wel en vooral wat niet te doen bij een dergelijke aandoening. Soms is niks doen beter dan teveel doen! Ik kreeg langzamerhand het vertrouwen terug dat de huid zichzelf herstelt en dat je zelf wel aanvoelt wat je huid wel en niet nodig heeft. Inmiddels is mijn huid heel rustig, de pijn en branderigheid zijn weg en ook heb ik veel minder last van ‘flushes’. Deze zomer ben ik zelfs met de dr. Baumann vetvrije zonnegel het strand op geweest! Mensen zien het verschil, niet alleen aan mijn huid, maar ook zeker aan mijn gedrag: ik voel me een stuk zelfverzekerder en vrijer. Met dank aan Aurora en dr. Baumann!
Florien uit Hilversum

Aurora Skincare is een perfecte combinatie van een mooie studio, heerlijke behandeling en uitstekende producten. Het hele pakket klopt. Ik ben blij dat ik Aurora heb gevonden. Zij is de beste schoonheidspecialiste en ik kan het weten, want met mijn droge huid heb ik er al veel gezien. Aurora Skin Care is zeer aan te bevelen.
Cristiana uit Hilversum

Dankjewel voor de heerlijke en niet onbelangrijk,effectieve behandeling. Altijd als ik bij jou kom, krijg ik opvallend veel complimenten over mijn huid. Ook bedankt voor de tijd die je in me steekt. Bij jou is de klant echt koning en doet tijd er niet toe….heerlijk.
Tot de volgende verwensessie.
Jennifer uit Amsterdam

Door jeugdjaren in de tropen en daarboven een zeer gevoelige huid, allergisch (contact eczeem) voor diverse metalen en schoonheidssmiddelen, kreeg ik ruwe en droge plekken op rug, armen en benen. Allerlei verzorgingsproducten heb ik gebruikt zonder goed resultaat.
Gelukkig kwam ik in contact met mevr. Aurora Dionis-van Wezel, schoonheidspecialiste en cosmetica analiste in Hilversum, die mij met haar deskundigheid heeft kunnen adviseren en met de door haar gebruikte producten van Dr. Baumann uitgebreid heeft behandeld. Ik gebruik deze nu tot volle tevredenheid en met goed gevolg.
Ieder die er verzorgd wil uitzien en een mooie gave huid op prijs stelt, kan ik haar behandeling en producten ten zeerste aanbevelen.
Ina uit Hilversum

The creams are wonderful.
My eyes are healed.
It is a miracle eye cream.
I love the peeling, foot cream, hand cream.
Gabriela uit Amsterdam

Ik heb van je gezichtsbehandeling heel erg genoten. Ik was heerlijk ontspannen en mijn gezicht werd lekker zacht. Ik wens je heel veel succes met je salon en kom zeker terug.
Saadet uit Loenen

Toen ik gisteren in de auto terugreed naar huis bedacht ik me dat ik
me nog nooit gerealiseerd heb dat handen zooooo relaxed kunnen voelen!
Het is heel grappig om dat eens zo te ervaren, en ik weet zeker dat iedereen
die ervoor kiest het met mij eens zal zijn.
Ik heb een heerlijk verwenochtendje gehad en zat relaxed in de stoel.
Arrianne uit Almere

Vorig jaar 2008 ben ik getrouwd. Bij Aurora Skin Care, heb ik mijn nagels laten manicuren, en mijn make-up door haar laten verzorgen. Heb veel positieve reacties gehad daarop. Omdat ik een gemengde huid heb, heb ik wel eens last van puistjes. Haar producten, zijn zo goed, dat mijn huid meteen positief reageert. Ik vind het een zeer prettige rustgevende sfeer bij Aurora Skin Care. Keer op keer na een behandeling straalt mijn huid weer opnieuw. Het resultaat is verbluffend. Ik ga er altijd met veel plezier naar toe.
Rinah uit Maastricht