Referenties-over-Aurora

Ik ben een klant “van het eerste uur”. Opgegroeid als dochter van een ervaren schoonheidsspecialiste, ben ik overtuigd van het belang van een goede, professionele huidverzorging. Bij Aurora heb ik deze gevonden! Iedere keer weer ervaar ik de behandeling als een rustpunt in een hectisch bestaan, een paar uurtjes voor jezelf, met daarnaast natuurlijk ook weer een stralend resultaat. Aurora zorgt ervoor dat ze altijd de nieuwste behandelmethoden toepast, met kennis van zaken en de juiste apparatuur. Ook de door haar gebruikte producten kan ik iedereen van harte aanraden.
Sabrina uit Hilversum

 


REFERENTIES OVER AURORA

Aurora in Holland has a beautiful day spa. She specializes in problematic skin and anti-aging. She is a wonderful and knowledgable women with a deep understanding of how our nutrition effects our skin. It was a pleasure to meet her! She also treated us to homemade apple cake that was sugar and wheat free and just delicious! In Holland if you are certified to treat acne skin it is covered by your health insurance. She is certified for this and the environment is not cold and clinical but rather holistic and healing. Wonderful visit. Thank you Aurora!
Dr. Alkaits uit America

naar referenties van mensen met Kanker

naar referenties van mensen met Rosacea (Acne Rosacea)

naar referenties van mensen met Eczeem – Dermatitis – Allergische reacties

naar referenties van mensen met Psoriasis

naar referenties van mensen over Aurora lees hier onder

Van een gave huid naar een probleemhuid en dank Aurora weer naar een gave huid!

Een paar jaar geleden kreeg ik last van Rosacea. Van een gave gevoelige huid werd mijn huid een probleemhuid vol rode bulten en uitslag. Na een lange zoektocht en vele producten verder, die behalve een behoorlijke aanslag op mijn portemonnee, ook niet het gewenste resultaat gaven en vaak zelfs niet verdragen werden als ik ze langer gebruikte, kwam ik bij Aurora terecht.

Aurora is een hele warme persoonlijkheid en heel royaal. Ik kreeg goed advies en eerst alleen proefmonsters mee.
Na twee weken ging ik weer terug om met haar te overleggen en werd mijn huid opnieuw bekeken. Haar producten zijn heel veilig en passen goed bij mijn huid. Ik heb nooit meer een miskoop gedaan en het resultaat mag er zijn.
Het blijft een gevoelige huid, maar ik heb geen probleemhuid meer!
Aurora geeft hele fijne behandelingen en is echt een grote steun bij huidproblemen. Ze is een perfectionist en gaat niet voor half resultaat.
Ik ben heel blij dat ik haar ben tegengekomen!
Marlies uit Hilversum

Een hele moeilijke huid

In februari 2014 was ik bijna begonnen aan een antibioticakuur om ontstekingen in mijn gezicht weg te krijgen.
Gelukkig kwam ik via Google op de website van Aurora waar ik goede ervaringen las met betrekking tot de behandeling van probleemhuiden (rosacea, acne).
Ik besloot om nog 1 keer te proberen om zonder antibiotica van mijn ontstekingen af te komen. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik een klik met Aurora.
Haar deskundigheid gecombineerd met een heleboel lievigheid en passie voor het vak maken van elke behandeling een feestje.
Aurora heeft een professionele plan van aanpak: foto’s maken van de huid, behandelingen met haar producten, voedingssupplementen en ook geeft ze veel tips om thuis op een goede manier de behandeling voort te zetten. Niet met dure producten, maar ook met goedkope natuurlijke ingrediënten zoals zuiveringszout.
Soms zonk de moed ons allebei in de schoenen als er weer een nieuwe ontsteking opdook, en regelmatig hebben we overwogen om me door te verwijzen naar de dermatoloog; maar we bleven volhouden.
De intensieve kuur, waarbij ik 5 dagen achter elkaar een korte behandeling kreeg heeft een zeer goed effect gehad.
Ik heb echt het idee dat we SAMEN mijn huid hebben aangepakt en dat geeft een heel goed gevoel.
We zijn nu 3 maanden verder en mijn huid is behoorlijk verbeterd. Met mijn huid gaat het zeker goed komen en ik ben heel erg blij dat ik een antibioticakuur heb kunnen voorkomen.
Marie Louise uit Kortenhoef

Fris en glad

Aurora, mijn huid is heerlijk fris en glad na de behandeling! De aangetaste huid is licht en fris en de huid op de wangen is rustig. Het is een aangename verrassing als ik in spiegel kijk en het een mooi plaatje vormt met mijn wenkbrauwen, die mooi geepileerd zijn. Jouw behandeling maakt mijn huid fris en zacht en ze voelt sterker aan!
Gina uit Hilversum

Ik probeerde allerlei soorten dagcremes

Jij bent een heel deskundige en lieve huidspecialiste! Ik ben nu voor 2 behandelingen bij je geweest en erg tevreden.
Je weet hoe lang ik al loop te tobben met mijn huidproblemen. Langzaamaan gaat het steeds beter en voelt mijn huid ook een stuk aangenamer.
Ik ben blij met de producten en blij met jouw kennis!
Chantal uit Eemnes

Al vanaf de eerste keer een goed resultaat

Gisteren voor een gezichtsbehandeling bij Aurora Dionis geweest na de eerste keer al een goed zichtbaar resultaat! Ben ook erg blij je kan merken dat ze eerst goed kijkt en een hele goede behandeling geeft. En ontzettend serieus bezig is met haar vak. En dit was pas de eerste behandeling. Ben erg blij er mee !!
Dania uit Hilversum

Reviews over Aurora Skin Care

The Ultra Reparing Aloe Vera Treatment. Geschreven in oktober 2014
Mijn echte eerste huidprobleem. Geschreven in maart 2011