Aurora Skin Care Hilversum BIO RES TIFF

Aurora SkinBalance Dermacosmetics

Missie
In 2008 heb ik Aurora Skin Care opgericht. Dit was een eerste professionele stap in mijn persoonlijke zoektocht naar een manier om mijn eigen huidproblemen op te lossen (link naar persoonlijke intro blog). De zoektocht ging verder en leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van de Aurora SkinBalance Dermacosmetics productlijn en bijbehorend verzorgingsregime.
Ik geloof dat iedereen een huid in optimale conditie verdient en daarom is het mijn missie om mensen te helpen weer een soepele, probleemloze huid te krijgen of te behouden.
Eerste klanten
Voor de ontwikkeling van de producten ga ik uit van biologische, pure ingrediënten die een bewezen positieve werking hebben op de huid en de natuurlijk processen van de huid ondersteunen. Mijn ‘ontdekkingen’ heb ik de afgelopen jaren eerst uitgetest op mijzelf en mijn gezin (dank aan mijn 2 prachtige dochters en lieve en zeer geduldige man ☺). Toen ik hier goede resultaten mee behaalde, is de kring van klanten bij wie ik deze kennis over natuurlijke ingrediënten toepas steeds groter geworden. Meer dan 90% van mijn klanten verzorgen hun huid inmiddels volgens het door mij ontwikkelde regime met bijbehorende producten. Daarbij merkte ik ook dat klanten zonder huidproblemen een voorkeur ontwikkelen voor natuurlijke en biologische producten voor hun persoonlijke verzorging omdat deze beter zijn voor hun huid en het milieu. Meer dan ooit willen de consumenten weten wat er in hun huidverzorgingsproducten zit.
Aurora SkinBalance Dermacosmetics
Het resultaat is nu de start van mijn eigen productlijn “Aurora SkinBalance Dermacosmetics”. Daarnaast wil ik graag het ‘verzorgingsregime’ dat ik zelf volg en mijn klanten aanraad, delen met meer mensen zodat zij de voordelen ook kunnen ervaren.
De uitgangspunten zijn:
Transparantie: Geen hocus pocus formules maar duidelijk herkenbare ingrediënten.
Puur: Alle gebruikte ingrediënten zijn vers en afkomstig van de bio-landbouw en de bijenteelt, zonder pesticides en insecticiden. De oliën zijn koud geperst, niet geraffineerd en niet gedeodiseerd. Natuurlijk zijn de producten ook niet getest op dieren en niet genetisch gemanipuleerd.
Zacht: Geschikt voor gevoelige huid en/of probleemhuid; Zonder chemische stoffen, kleurstoffen, allergenen, minerale oliën of parfum.
Hygiënisch: De verpakking is van goede kwaliteit en luchtdicht waardoor de producten maar liefst 6 tot 9 maanden houdbaar zijn.
Hervullbaar verpakking: Dit maakt dat het product altijd hygiënisch blijft met de hervullbare capsule.
Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis (in volgende blogs) en producten te delen met meer mensen met én zonder huidproblemen. Het maakt een enorm verschil, niet alleen hoe de huid er uitziet, maar ook hoe de huid aanvoelt! Uiteindelijk is dit waar ik voor sta, dat geeft mij de energie om hier 24/7 mee bezig te zijn!