Behandelingen Huidproblemen

De huidanalyse Elke huidprobleem behandeling begint met een intake en analyse van de huid. Hoe reageert de huid, wat zijn de signalen. Vervolgens stelt Aurora Dionis in overleg met u een behandelplan op. Na verloop van tijd zult u verbetering zien.


BEHANDELING HUIDPROBLEMEN

Er zijn verschillende soorten behandelingen voor huidproblemen denk aan:
Rosacea behandeling
Dermatitis (seborroica, contact etc) behandeling
Droge Huid behandeling
Acne behandeling
Allergische Huid behandeling
Eczeem behandeling
Psoriasis behandeling
Kanker en de huid behandeling

Niet iedere probleemhuid is gelijkOok al heeft u dezelfde huidaandoening, toch kan het behandelplan anders zijn vanwege andere factoren.

 Klik hier voor de beschrijving van huidproblemen


Huidbehandelingen

Jazeker! Voor elk huidtype en elk huidprobleem heeft Aurora Skin Care een geschikte behandeling en het juiste advies voor de verzorging thuis. De conditie van uw huid zal zichtbaar verbeteren. Alle behandelingen worden gegeven in de aangename behandelruimte van Aurora. U wordt ontvangen in een ontspannen sfeer en u wordt behandeld met alle aandacht. Tel 035 7726711 of stuur een email info@auroraskincare.nl


Gezond leven voor een gezonde huid

Gezond leven zorgt voor een gezonder lichaam en een gezondere huid. Dit geldt ook voor mensen met huidproblemen, medicijnen gebruiken of patiënten tijdens of na de chemokuur.
Zorg vandaag voor uw huid en lichaam en geniet straks van het goede resultaat. U zult niet alleen mooier worden, maar ook gezonder!
De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en krijgt gedurende de dag veel te lijden van invloeden van buitenaf. Denk aan de zonnestralen, make-up of bijvoorbeeld airco, verwarming op kantoor. Geef daarom aandacht aan uw huid en lichaam.


Versnelde Huidveroudering

Het natuurlijke verouderingsproces van de huid, ook wel chrono-aging genaamd (chronologische veroudering) gaat hand in hand met het versnelde verouderingsproces, die wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon en photo-aging wordt genoemd. Ook andere factoren als stress, temperatuurschommelingen, milieuvervuiling, hormonale veranderingen, roken en ongezonde voeding spelen een grote rol bij deze versnelde huidveroudering. Helaas kan de veroudering van de huid niet worden vermeden, maar het kan zeker worden vertraagd.


Voeding voor de huid

Het middel om oxidatieve stress (huidveroudering) te bestrijden en een gezondere huid te krijgen is de dagelijkse inname van antioxidanten: fruit en groenten, deze zijn rijk aan vitamine A, C, E en selenium. Wanneer uw maaltijden niet voldoende antioxidanten bevatten, is het aan te raden deze alsnog in te nemen via goede voedingssupplementen.
Naarmate men ouder wordt, intensiveert de activiteit van vrije radicalen. Deze zorgen voor de afbraak van de elastische vezels (collageen en elastine) met als gevolg dat de teint en elasticiteit van de huid afneemt. Tegelijkertijd verliest de huid vocht waardoor de huid steeds droger en dunner wordt. Zo ontstaan er rimpels.
Zorg voor een dagelijkse gezonde voeding met vers fruit en groenten. Drink minimaal twee liter water per dag. Ook kunt u tussendoor witte of groene thee drinken, deze zijn rijk aan antioxidanten. Hiermee kunt u de hydratatie van uw huid behouden. Vergeet ook niet Omega 3 voor een gezonde en elastische huid. Omega 3 is te vinden in vette vis en noten. Houdt u niet van vis, noten of bent u vegetarisch? Omega 3 is ook te koop in de vorm van voedingssupplementen. Hele goede Omega 3 van algen heeft Aurora in de salon.


Verantwoord zonnen

Het is aan te raden de huid altijd goed te beschermen tegen oxidatieve stress (huidveroudering), meestal wordt dit veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Toch mogen we best in de zon komen, want met mate zonnen brengt ook voordelen met zich mee. Ons lichaam neemt vitamine D op en het werkt goed tegen stress (aanmaak endorfine). Maar wanneer wij langdurig en te vaak zonnen kan dit na verloop van tijd leiden tot een versnelde huidveroudering en in sommige gevallen kunnen er zelfs melanomen ontstaan, de gevreesde huidkanker. Ook de werking van UVA-lampen (zonnebank) is net zo schadelijk, daarom is het aan te raden om het gebruik van de zonnebank te beperken.
Het is belangrijk om veilig te zonnen en daarom gebruik te maken van een zonnebrandcrème (met een factor, nooit lager dan 10), die geschikt is voor uw huid. [zonnetypes en zonproducten]


Het forum over Huidproblemen

Heeft u ook last van Huidproblemen en misschien geneesmiddelen gebruikt om uw huidprobleem tegen te houden?
Wat is uw resultaat?
Wilt u graag meepraten of meelezen over huidproblemen, bezoek dan eens het forum.


Huidverzorging

Reinig iedere dag uw gezicht en décolleté met de geschikte lotions en crèmes. Masseer de crème goed in, het lieftst met de werkzame grepen van de facelift massage. Deze massage werkt afvoerend, verstevigend en revitaliserend.

Ten slotte, is het verstandig om met regelmaat te sporten. Dit verbetert de elasticiteit van onze gewrichten en verstevigt de spieren. Combineer de juiste voeding, verzorging en beweging met elkaar en uw huid zal stralen.