Rosacea

Behandeling Rosacea (Acne Rosacea) Er zijn verschillende behandelingen voor Rosacea (Acne Rosacea) met goede resultaten. Allereerst wordt er een huidanalyse van uw huid gemaakt om te bepalen welke behandeling bij u het meeste effect heeft.

BEHANDELING VAN ROSACEA (ACNE ROSACEA)

Afhankelijk van uw huidtype [link] en huidprobleem[link] wordt de volgende Rosacea (Acne Rosacea) behandelingen gebruikt: Milde reinigingsproducten gebruikt die geen alcohol of andere prikkelende stoffen bevatten. De huid verdraagt op dit moment vaak geen vetstoffen. Het nodige vochtgehalte van de huid wordt herstelt, verzacht en regenereert. De huid wordt zuiverder, rustiger, sterker en aantrekkelijker. Met de ideale huidverzorging zal de huid langzaam duidelijk verbeteren in zowel de diepere lagen van de epidermis als aan de oppervlakte van de huid. Naar Huidprobleem Rosacea (Acne Rosacea) Lees hier onder voor de vergoeding van de behandeling van Rosacea (Acne Rosacea).

De behandeling

Bij alle behandelingen wordt de huid eerst diep gereinigd, gezuiverd, hersteld en goed verzorgd om nieuwe ontstekingen te minimaliseren of te voorkomen. Langzaam zal uw huid zich herstellen.

Rosacea (Acne Rosacea) behandeling vergoed!

In veel gevallen vergoed uw verzekeraar uw Rosacea (Acne Rosacea) behandeling. Vraag uw verzekeraar ernaar! Aurora Skin Care heeft een AGB Licentie code voor vergoeding van de Acne Rosacea behandeling door de verzekering. ANBOS: 23440 Verzekeringen: AGB-Code 89(0)53010 en AGB-Code 89-003043 Link Afspraak maken

Huid tips

Het is niet altijd gemakkelijk om een perfecte huid te hebben of te behouden. De huid verschilt van persoon tot persoon en helaas moeten degenen met een moeilijker huidtype twee keer zo hard aan het werk! Hier alvast wat tips: – Verwijder make-up iedere avond met een geschikt product. Ga nooit naar bed met een huid die niet gereinigd is! – Geef uw huid twee keer per week een zachte peeling en een aangepast masker – Gebruik na de reiniging een geschikte tonic en een verzorgende of herstellende crème – Daarnaast is het belangrijk om gezond te eten, veel water en verse sappen te drinken en goed te bewegen om een gezondere huid te krijgen. Meer TIPS Tips voor huidproblemen TIP: Appelazijn , natuurlijke cosmetica voor gezicht en haar? TIP: Acne puistjes en onzuivere huid TIP: DIY facelift-massage Meer TIPS….


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:

Aurora Skin Care
Hoge Naarderweg 231
1217DG Hilversum
T. 035 7726711
info@auroraskincare.nl
www.auroraskincare.nl
https://www.facebook.com/Huidverbetering.Hilversum
Aurora Dionis is gediplomeerd, gespecialiseerd, medisch opgeleid en ervaren.
Aangesloten bij de ANBOS: 23440
Aangesloten bij de verzekeringen: AGB-Code 89(0)53010 AGB-Code 89-003043