Cherry Angioma-Bloedblaren-Verwijderen

Eerst altijd een huidanalyse!

De plek of vlek die verwijdert moet worden, moet goedaardig zijn. Aurora Skin Care analyseert eerst de plek d.m.v. de PROVOKE methode (Plaats- Rangschikking, Omvang, Vorm, Omtrek, Kleur- Efflorescentie), bij twijfel wordt u doorgestuurd naar de huisarts/dermatoloog. Lees verder over Huidoneffenheden verwijderen.

Er worden foto’s voor en na de behandeling gemaakt zodat u zelf het verschil kunt zien.

Lees meer over huidoneffenheden bij Huidinfo.nl
.


WAT ZIJN CHERRY ANGIOMA (BLOEDBLAREN)?

Ouderdom heamangioom

Heamangioma senilis (ouderdom heamangioom of cherry angioma), is een klein helderrood bultje. Het ontstaat doordat een opeenhoping van verwijde kleine bloedvaten ontstaat. Het is niet bekend waarom dit gebeurt. Ze kunnen op het hele lichaam zitten en ze ontstaan op oudere leeftijd, vanaf het 25ste levensjaar en het worden er steeds meer. Cherry heamangioma geven geen klachten en zijn volledig onschuldig, maar ze kunnen wel cosmetisch storend zijn.

Wat is de behandeling?Bij Aurora Skin Care wordt de cherry angioma aangestipt met de electrocoagulatie methode. De techniek die wij gebruiken om huidoneffenheden te verwijderen zijn de blendmethode (gelijkstroom en hoogfrequente stroom) en de diathermiemethode (hoogfrequentie wisselstroom).

Beide methoden zorgen voor de coagulatie in de huid. Er ontstaat een stolling van eiwitten waardoor het weefsel afsterft. Door stroom worden de huidoneffenheden dichtgebrand. Er ontstaat een korstje dat er later afvalt. Er blijven geen littekens over.
Lees meer over Huidoneffenheden verwijderen