Milia-Gerstkorrels-Verwijderen

Hoe ontstaan Milia? Het is niet bekend hoe ze precies ontstaan, maar het is opgemerkt dat een correlatie zit tussen de oorsprong van gerstkorrels en een onvolledige of niet-ontwikkeling van de talgklieren.

Hoe wordt de diagnose gesteld? Op het klinische beeld. Aanvullend onderzoek is niet nodig.

Wat is de behandeling? Aurora Skin Care verwijdert de Milia (gerstkorrels) d.m.v. een steriele naald. Het blijft geen litteken achter!


WAT ZIJN MILIA (GERSTKORRELS)?

Oppervlakkige cysten

Typisch voor het gezicht, milia ofwel gerstkorrels zijn erg klein en oppervlakkige cysten gevuld met keratine. De naam; ‘gerstkorrels’ zo genoemd omdat de korrels lijken op de zaden (korrels) van de gerst.
Milia (gerstkorrels) is een onschuldig huidprobleem, maar wordt niet geaccepteerd door degenen die lijden omdat ze heel ontsierend zijn.
Milia (gerstkorrels) groeien meestal rond de ogen en wangen.

Laten verwijderen?Er bestaat geen medische reden om fibromen te verwijderen. Indien ze cosmetische bezwaren geven, kunnen deze goedaardige wratjes verwijderd worden.
De chirurg, arts doet dit onder plaatselijke verdoving met een schaartje worden ze weggeknipt. Het wondje wordt dan lichtelijk dichtgebrand. Deze methode laat vaak littekens achter.
Bij Aurora Skin Care worden de fibromen weggehaald zonder een litteken achter te laten. Er komt geen mes aan te pas.

Lees meer over Huidoneffenheden verwijderen bij Aurora Skin CareLees meer over huidoneffenheden bij Huidinfo.nl