Huidverjonging – Huidverbetering

Huidverjonging behandeling
Elke behandeling begint met een intake en analyse van de huid. Wat zijn Uw wensen en wat kunt U van de behandeling verwachten? Hoe reageert de huid, wat zijn de signalen. Vervolgens stelt Aurora Dionis in overleg met u een behandelplan op. Na verloop van tijd zult u verbetering zien.


HUIDVERJONGING – HUIDVERBETERING

Iedereen heeft een andere huid en behoefte De veroudering van de huid wordt gedeeltelijk bepaald door erfelijke factoren, maar ook andere factoren zoals weersinvloeden, verzorging, voeding, roken, drinken en hormonale schommelingen zijn van invloed op de veroudering van de huid.

Bij onderstaande behandelingen wordt gebruik gemakt van zeer professionele medische apparatuur en producten.
Denk aan o.aMicrodermabrasie en Peelings

Uw huid zal zichtbaar verbeteren!

Huidverjonging +30

De huid van de dertiger oogt nog stevig. De eerste lijntjes, ook wel expressie rimpels genoemd, worden zichtbaar. De huid voelt sneller droog en trekkerig aan en reageert soms wat gevoelig. De huid krijgt dorst en verliest langzaam zijn vochtvasthoudende eigenschappen.
De + 30 Anti-Aging behandeling speelt hierop in, door een sterk vochtigheidsverhogend en huidverstrakkend effect.
Fijne lijntjes die het gevolg zijn van de-hydratatie worden efficiënt tegengegaan. De huid ziet er gezonder uit en zij wordt zuiverder, sterker en aantrekkelijker.

Maak een afspraak of bel voor meer informatie: 035 7726711

skintype1

Huidverjonging +40

De huid van de veertiger verliest aan vochtigheid, stevigheid en elasticiteit. Lijntjes worden diepere rimpels. De lachrimpeltjes worden meer zichtbaar. De huid ‘tekent’ eerder bij vermoeidheid en er is sprake van ‘blosjes’ vorming door zichtbare rode adertjes (couperose).

De + 40 Anti-Aging behandeling geeft de huid de perfecte bescherming en zorgt voor herstel. Rimpels ogen minder diep, de huid wordt duidelijk strakker en heeft een gezondere uitstraling. Bloedvaten en aders verstevigen en het vochtigheidsgehalte van de huid verhoogt zichtbaar. Met de ideale huidverzorging, ook voor thuis, zal de huid langzaam maar zeker herstellen. Pigmentvlekken en rimpels die veroorzaakt worden door de-hydratatie worden voorkomen.

Het resultaat van deze behandeling is dat de huid er gezonder en natuurlijker uitziet en waar nodig herstelt. Met de passende huidverzorging zal de huid haar gezonde toestand behouden.

Maak een afspraak of bel voor meer informatie: 035 7726711

 

Huidverjonging +50 en +60

De huid van de vijftiger en zestiger verdient bijzondere verzorging. De door de jaren minder elastische huid neemt minder vocht op en kenmerkt zich dan ook door rimpels en droogheid. Er ontstaan pigmentvlekken en de huid wordt dunner, slapper en valer. Er ontstaan ‘blosjes’ door zichtbare rode adertjes (couperose). Dit huidtype heeft vitaminen en hoogwaardige oliën nodig om haar intensief te vetten en de vochtigheid te herstellen en/of vast te houden.

In de + 50 en +60 Anti-Aging behandeling wordt de productie van collageen gestimuleerd en de huid perfect beschermd tegen huidveroudering. De huidfunctie wordt geactiveerd door de doorbloeding te bevorderen. Hierdoor verbetert en revitaliseert de huid.

Met de ideale huidverzorging zullen rimpels minder zichtbaar worden. De huid wordt strakker en heeft een gezondere uitstraling. Bloedvaten en aders worden verstevigd en het vochtigheidsgehalte van de huid wordt duidelijk verhoogd. De toplaag verdikt en couperose wordt minder zichtbaar. Ook pigmentvlekken en andere vlekken worden tegengegaan.

Maak een afspraak of bel voor meer informatie: 035 7726711

 

Huidoneffenheden

Meestal worden wij geboren met een mooie, egale en zachte babyhuid.
 Als wij de dertig echter passeren dan verschijnen vaak de eerste plekjes en vlekken op het gezicht en lichaam. Meestal zijn ze onschuldig maar ze worden wel vaak als cosmetisch storend gezien. Tegenwoordig is daar veel aan te doen.

– Couperose (fijne adertjes)
– Milia (gerstkorrels)
– Fibromen (steelwratjes)
– Pigmentvlekken
– Spinneavus (spinnetje)
– Cherry angioma (bloedblaren)

 


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:

Aurora Skin Care
Hoge Naarderweg 231
1217DG Hilversum
T. 035 7726711
info@auroraskincare.nl
www.auroradionis.com
https://www.facebook.com/Huidverbetering.Hilversum
Aurora Dionis is gediplomeerd, gespecialiseerd, medisch opgeleid en ervaren.
Aangesloten bij de ANBOS: 23440
Aangesloten bij de verzekeringen: AGB-Code 89(0)53010 AGB-Code 89-003043