Schoonheidsbehandelingen

Huidcamouflage o.a. vergoed door de verzekeringDenk aan het camoufleren van melasma, pityriasis, vitiligo, littekens, spataderen, tatoeages, naevus flammeus, infraorbitale donkere cirkels etc.
Lees meer over de behandeling Camouflage


SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Welke Schoonheidsbehandelingen?De altijd ontspannend schoonheidsbehandelingen van Aurora Skin Care zijn geschikt voor alle huidtypen; droge huid, vette huid, gevoelige huid, gemengde huid en normale huid.
Met speciale zorg en aandacht ook voor de Rijpere huid en huidaandoeningen als Eczeem (ook voor kinderen!), Psoriasis, Rosacea, Allergische/Gevoelige huid en Acne.
Of wilt u uw Huidoneffenheden als Couperose, Pigmentvlekken, Steelwratjes, Bloedblaren, Spinnaevi of Milia ofwel Gerstkorrels laten verwijderen?

Voor iedere wens heeft Aurora Skin Care een behandeling en dus een oplossing. De staat van uw huid zal zichtbaar verbeteren.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse bij Aurora en laat u overtuigen van de kracht van de juiste kennis, de juiste producten en jarenlange ervaring.

Lees hier onder voor de vergoeding van verschillende behandelingen voor Uw huid!Vergoede behandelingen door Uw zorgverzekering

In veel gevallen vergoedt Uw verzekeraar uw behandeling. Vraag uw verzekeraar naar de mogelijkheden voor de volgende behandelingen:
Acne en Acne littekens
Rosacea (Acne Rosacea)
Permanent ontharen
Camouflage

 

Aurora Skin Care heeft een AGB Licentie code voor vergoeding van de Huidcamouflage behandeling door de verzekering.
ANBOS: 23440
Verzekeringen: AGB-Code 89(0)53010 en AGB-Code 89-003043De Schoonheidsbehandelingen

De eerste Stap
Allereerst wordt een intake en een huidanalyse gemaakt om te bepalen welke type Gezichtsbehandeling het meeste effectief is bij uw huid.

Link Afspraak maken


Huidtips

Het is niet altijd gemakkelijk om een perfecte huid te hebben of te behouden. De huid verschilt van persoon tot persoon en helaas moeten degenen met een moeilijker huidtype twee keer zo hard aan het werk! Hier alvast wat tips:
– Verwijder make-up iedere avond met een geschikt product. Ga nooit naar bed met een huid die niet gereinigd is!
– Geef uw huid twee keer per week een zachte peeling en een aangepast masker
– Gebruik na de reiniging een geschikte tonic en een verzorgende of herstellende crème
– Daarnaast is het belangrijk om gezond te eten, veel water en verse sappen te drinken en goed te bewegen om een gezondere huid te krijgen.

Meer TIPS

Tips voor huidproblemen
TIP: Appelazijn , natuurlijke cosmetica voor gezicht en haar?
TIP: Acne puistjes en onzuivere huid
TIP: DIY facelift-massage
Meer TIPS….