Droge-Normale-Gemengde-Gevoelige-Rijpere-en-Mannenhuid

GEZICHTSBEHANDELINGEN Normale Huid

De normale huid vertoont geen bijzondere kenmerken qua poriën, dikteen doorbloeding.
Het resultaat van deze behandeling is dat de huid er gezonder en natuurlijker uitziet en waar nodig herstelt. Met de passende huidverzorging zal de huid haar gezonde toestand behouden.

Voor meer vragen over deze behandeling of het maken van een afspraak, neem contact met ons op 

GEZICHTSBEHANDELINGEN Droge Huid

dry skin _247-199De droge en zeer droge huid hebben fijne poriën en neiging tot de vorming van rimpels. De talgkliertjes scheiden een minder vettige stof uit dan die van andere huiden, waardoor de huid droog en strak aanvoelt. Op sommige plekken kan de huid zelfs schilferen.
Bij de reiniging van dit type huid wordt zo min mogelijk vet weggenomen. Doordat de behandeling is samengesteld met huideigen vetstoffen, krijgt de huid weer het benodigde vocht-en vetgehalte. Met de ideale huidverzorging, herstelt de huid langzaam maar zeker en wordt zij beschermd tegen dehydratie.

Voor meer vragen over deze behandeling of het maken van een afspraak, neem contact met ons op

GEZICHTSBEHANDELING Vette Huid:

Een vette huid heeft grote poriën en een verdikte epidermis. De huid neigt tot meeëters en is vaak slecht doorbloed. De oorzaak kan te actieve talgklieren zijn met een verhoogde kans op acne. Het talgklier overschot laat een olieachtige vetglans na op de huid. Deze huid heeft de neiging om acne te ontwikkelen. De vettige huid is vaak de oorzaak van overactieve stofwisselingsprocessen.
De behandeling dient de huidsoort te kalmeren, in evenwicht te brengen en de overactiviteit te normaliseren. De huid wordt diep gereinigd met de ideale huidverzorging, die ook thuis kan worden voortgezet. De huid zal langzaam maar zeker in haar normale toestand worden teruggebracht.

Voor meer vragen over deze behandeling of het maken van een afspraak, neem contact met ons op

GEZICHTSBEHANDELING Gemengde huid

Bij de gemengde huid is de T-zone wat vettig, maar verder is de huid normaal tot droog.
De behandeling is een combinatie van de normale/droge huid en vette huid behandeling. Bij deze behandeling wordt de huid bij de T-zone diep gereinigd en de werking van de talgklieren gereguleerd. De rest van het gezicht wordt hetzelfde behandeld als de normale/droge huid. Met de ideale huidverzorging zal de huid langzaam in haar beste toestand worden gebracht.

Voor meer vragen over deze behandeling of het maken van een afspraak, neem contact met ons op

GEZICHTSBEHANDELING Gevoelige huid

Een allergisch, gevoelig huid reageert snel en sterk op bepaalde cosmetica, crèmes en andere verzorgingsproducten. Mensen met een gevoelige huid hebben vaak last van rode vlekjes, schilfertjes of kleine bultjes, die jeuk of pijn veroorzaken. Een belastende levensstijl (te vaak in bad, douchen met te heet water, te sterke peelings met scherpe, slijpende korreltjes, agressieve make-up) maakt onze huid steeds droger en zelfs poreus. Belangrijke voedingsstoffen verdwijnen en de huid is vatbaarder voor aanvallen van buitenaf.
Deze huid heeft belangrijke voedingsstoffen nodig en dient goed te worden verzorgd met veel vocht, een bescheiden dosis lipiden (huidverwante vetten) en vitaminen die in staat zijn direct in de celwanden te dringen en de huid te herstellen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De pure werkstoffen die toegevoegd worden aan deze behandeling zorgen ervoor dat de droge en geïrriteerde huid weer kalmeert, herstelt en regenereert. De huid krijgt haar nodige balans terug. Met de ideale huidverzorging zal de huid langzaam in haar optimale toestand gebracht worden.

Voor meer vragen over deze behandeling of het maken van een afspraak, neem contact met ons op

GEZICHTSBEHANDELING Rijpere huid

tipsDe rijpe huid is niet echt een huidtype, maar staat voor de huid waarbij de fysiologische functies afnemen. Een typisch kenmerk is de toenemende vorming van rimpels. De rijpere huid heeft vitaminen en hoogwaardige oliën nodig om de huid intensief te vetten en om de vochtigheid vast te houden. Liposomen dragen bij aan een hoger vochtigheidsgehalte en zorgen ervoor dat andere actieve stoffen in de huid beter worden getransporteerd. Het doel van deze behandeling bestaat uit het activeren van de doorbloeding en het revitaliseren van de huid. Rimpels worden minder zichtbaar, de huid wordt duidelijk strakker en heeft een gezondere uitstraling. De huid zal langzaam maar zeker herstellen en beschermd zijn tegen pigmentvlekken en rimpels veroorzaakt door dehydratie.

Voor meer vragen over deze behandeling of het maken van een afspraak, neem contact met ons op

GEZICHTSBEHANDELING Huid van de man

Alon web_warmDe mannenhuid is dikker dan de huid van de vrouw. Ook heeft het een hogere zuurgraad, minder onderhuids-vetweefsel, grotere talg- en zweetklieren en een hogere doorbloeding. Hierdoor is de kans op acne, rimpelvorming, uitdroging of rode adertjes in het gelaat groter. Ook hebben veel mannen last van huidirritaties na het scheren en ingegroeide haren. Daar kan natuurlijk wat aan gedaan worden. Bij Aurora Skin Care wordt de huid van de mannen goed verzorgd en hersteld. Ook voor thuis heeft Aurora Skin Care goede producten voor dit huidtype . Op deze manier wordt gewerkt aan de verbetering van de huid op lange termijn. Voor de man: Korte Gezichtsbehandeling 45 minuten – Reiniging – Peeling – Stomen – Onzuiverheden verwijderen – Masker – Dagverzorging Voor de man: Normale gezichtsbehandeling 60 minuten – Reiniging – Peeling – Stomen – Onzuiverheden verwijderen – Gezichtsmassage (keuze tussen Shiatsu en/of Bindweefsel en/of ontspannend) – Masker – Dagverzorging.

Voor meer vragen over deze behandeling of het maken van een afspraak, neem contact met ons op