DE HUID

ACNE, ROSACEA, DERMATITIS, ECZEEM

Een probleemhuid is onafhankelijk van het huidtype en wordt door verschillende factoren verergerd zoals hormonale schommelingen, verzorging, medicijnen, voeding en weersinvloeden. Lees verder over Huidproblemen

peter

PETER VERANDERDE ZIJN LEVENSSTIJL

en loste zijn huidprobleem op

De huid

De huid is ons grootste orgaan en loopt van de kruin van ons hoofd naar het puntje van onze tenen. Zij beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals de zon, kou, vervuiling, bacteriën, etc.Tegelijkertijd zorgt zij voor de afvoer van overtollige afvalstoffen van binnenuit via de poriën. Zo houdt zij ons gezond.

ONZEKER DOOR ACNE

en hoe daarmee om te gaan

CONTACT MET ONS

T. 035 7726 711

Zorg goed voor uw huid

Het is belangrijk om goed voor uw huid te zorgen zodat zij haar taken optimaal kan blijven uitvoeren. Bovendien is een mooie, verzorgde en gezonde huid een visitekaartje naar de buitenwereld. Iedere huid is anders [link huidtypen] en heeft zo haar eigen specifieke behoeften.


De gezichtshuid krijgt veel te verduren

De gezichtshuid wordt het meest blootgesteld aan invloeden van buitenaf zoals koude, zon, wind en vervuiling. Ook erfelijke factoren zoals  hormonale schommelingen en verzorging en voeding  hebben een negatief effect op onze huid.
Vergeet ook niet onze diverse gemoedstoestanden en emoties zoals blijdschap, verdriet en stress. Zij horen bij het leven maar ook zij laten hun sporen achter op ons gezicht.
De huid verdient dus speciale zorg en aandacht om onze schoonheid te behouden en een meer ontspannen en stralende huid te krijgen, ongeacht onze leeftijd.Wat voor huid heb ik?

Huidtypen
Normaliter verdelen we de huid in de volgende typen: Normale huid, droge huid, vette huid, gemengde huid, vochtarme huid.
Naast de standaard huidtype indeling hanteert Aurora een meer specifieke indeling [link naar huidtypen] zodat uw huid krijgt waar zij behoefte aan heeft.Huidverzorgings tips

Het is niet altijd gemakkelijk om een perfecte huid te hebben of te behouden. De huid verschilt van persoon tot persoon en helaas moeten degenen met een moeilijker huidtype twee keer zo hard aan het werk! Hier alvast wat tips:
– Verwijder make-up iedere avond met een geschikt product. Ga nooit naar bed met een huid die niet gereinigd is! Het lijkt een open deur, maar het is onvoorstelbaar hoeveel mensen nog niet op de juiste manier hun huid schoonmaken.
– Geef uw huid twee keer per week een zachte peeling en een aangepast masker
– Gebruik na de reiniging een geschikte tonic en een verzorgende of herstellende crème
– Daarnaast is het belangrijk om gezond te eten, veel water en verse sappen te drinken en goed te bewegen om een gezondere huid te krijgen. [link naar meer tips]