Huidtypen

Huidtypen veranderen ook

Puistjes, droge huid, belangrijke veranderingen in het leven zoals pubertijd of overgang hebben invloed op de huid.


DE HUIDTYPEN

Iedereen heeft een andere huidHet huidtype wordt gedeeltelijk bepaald door erfelijke factoren, maar ook andere factoren zoals weersinvloeden, verzorging, voeding en hormonale schommelingen zijn van invloed op het huidtype.
Meestal wordt de huid ingedeeld in de volgende categorieën:
Normale huid
Gemengde huid
Droge huid
Vette huid
Gevoelige huid

Meer HuidtypenAurora Skin Care erkent dat er veel meer huidtypen te onderscheiden zijn. Zij hanteert daarom een veel uitgebreide indeling.
Lees over meer huidtypen uitgebreidere hieronder

De probleemhuid

– Acne
– Eczeem
– Rosacea
– (Periorale) dermatitis
-
Allergische
-en gevoelige huid

Een probleemhuid is onafhankelijk van het huidtype en wordt door verschillende factoren verergerd zoals hormonale schommelingen, verzorging, medicijnen, voeding en weersinvloeden.

skintype1

De levensfase huid

– Puberteit
– Zwangerschap
– Overgang
– Rijpere huid
Deze perioden brengen grote hormonale schommelingen met zich mee, hetgeen van grote invloed is op de conditie van de huid.

 

Huidoneffenheden

– Couperose (fijne adertjes)
– Milia (gerstkorrels)
– Fibromen (steelwratjes)
– Pigmentvlekken
– Spinneavus (spinnetje)
– Cherry angioma (bloedblaren)

Meestal worden wij geboren met een mooie, egale en zachte babyhuid.
 Als wij de dertig echter passeren dan verschijnen vaak de eerste plekjes en vlekken op het gezicht en lichaam. Meestal zijn ze onschuldig maar ze worden wel vaak als cosmetisch storend gezien. Tegenwoordig is daar veel aan te doen.

U kunt naar de dermatoloog of plastisch chirurg gaan. Die snijdt het weg, maar u houdt daar meestal wel een litteken aan over. Gelukkig is een dergelijke chirurgische ingreep niet altijd nodig; Aurora Skin Care kan zelf de oneffenheden verwijderen zonder dat er een mes aan te pas komt en zonder een litteken achter te laten.


Waarom is huidtype belangrijk?

Pas als de situatie van de huid goed bepaald is en de problemen gedefinieerd is het mogelijk om een effectieve behandeling, behandelplan en verzorging te bepalen. Aurora past haar behandelingen aan op uw huidtype. Zo krijgt uw huid alleen waar zij behoefte aan heeft.

naar huidbehandelingen