Klant Dossiers

ECZEEM

Het kan iedereen overkomen. Vroeger had ik een weliswaar gevoelige, maar gezonde huid. Dit veranderde in een hele droge en allergische huid (contact Eczeem) door het verkeerd verzorgen van mijn huid met diverse verzorgingsproducten en make up.[naar Klant Dossier Elise]

PETER VERBETERDE ZIJN PSORIASIS

En pakte zijn leven weer op [Klant Dossier Peter]

Rosacea veranderde mijn leven

Zo’n twee jaar geleden kreeg ik enorme last van mijn huid. Zij werd rood, branderig, verdroeg geen zon en geen enkel verzorgingsproduct meer. Omdat ik het wilde oplossen probeerde ik het ene na het andere middeltje, maar mijn huid werd er alleen maar slechter van. Uiteindelijk ben ik ten einde raad naar een dermatoloog gestapt die mij de diagnose gaf: Rosacea op mijn wangen en periorale dermatitis rond mijn mond.
Ineens had ik officieel een huidaandoening [Klant Dossier Eveline]!

CONTACT MET ONS

T. 035 7726 711

Wat is een Klant Dossier?

In een Klant Dossier staan gegevens over de klant,  bijvoorbeeld:
Het intake gesprek
De medicijnen die gebruikt worden en advies van de arts
Uitslagen van onderzoeken die gedaan zijn
Informatie die de arts heeft gegeven
De huiddiagnose bij Aurora Skin Care
De huidbehandeling bij Aurora Skin Care en de gebruikte producten
De resultaten.

Aurora Skin Care maakt voor iedere klant een Klant Dossier aan waar alle mogelijke informatie wordt opgeslagen voor toekomstige behandelingen en adviezen.
Op deze pagina’s kunt u ervaringen en resultaten van een paar klanten lezen over de meest voorkomende huidproblemen zoals; Acne, Eczeem, Allergische huid, Rosacea en Psoriasis.
Niet iedereen met hetzelfde huidprobleem heeft hetzelfde Klant Dossier en dezelfde behandeling en verzorging.


Wat zijn huidproblemen?

Heeft u ook een huidprobleem?
 Lees hier over huidproblemen

Het forum over huidproblemen

De dokter gaf mij een anti-bacteriële gel mee en het advies om uit de zon te blijven. Daar kon ik het mee doen. De gel maakte mijn huid nog gevoeliger waardoor ik er na een week mee stopte.
Praat mee op het forum over uw ervaring met de medicatie van uw huisarts of dermatoloog.


Referentie

Voor de zomervakantie kreeg ik van mijn vriendin een bezoek aan Aurora Skin Care cadeau. Ik had al jaren last van Rosacea en had via de dokter al een tijdje een recept om 2 maal dagelijks “Rozex” te smeren. Het recept werkte al bij 1 maal per dag, maar ik had toch liever een natuurlijk product. Aurora heeft mijn huid bekeken en mij een monstertje van haar producten meegegeven. Na 2 weken had ik hetzelfde resultaat! maar nu uiteraard zonder chemische toevoegingen.
k ben niet zo’n type dat zichzelf verwend met allerlei beauty producten maar ben nu extra blij met dit cadeau van mijn vriendin en de rest? Die heb ik mijzelf inmiddels cadeau gedaan.
Lieve Aurora, je maakt mensen blij! Naar meer referenties


tips

Huid tips

Het is niet altijd gemakkelijk om een perfecte huid te hebben of te behouden. De huid verschilt van persoon tot persoon en helaas moeten degenen met een moeilijker huidtype twee keer zo hard aan het werk! Hier alvast wat tips:
– Verwijder make-up iedere avond met een geschikt product. Ga nooit naar bed met een huid die niet gereinigd is!
– Geef uw huid twee keer per week een zachte peeling en een aangepast masker
– Gebruik na de reiniging een geschikte tonic en een verzorgende of herstellende crème
– Daarnaast is het belangrijk om gezond te eten, veel water en verse sappen te drinken en goed te bewegen om een gezondere huid te krijgen.

Meer TIPS