Klant Dossier Acne-littekens-van-Cyntia

CYNTIA LITTEKENS

Acne verpeste mijn leven Vanaf mijn 14e jaar kreeg ik last van Acne, littekens en vlekjes tot gevolg. Ook kreeg ik duidelijk verwijde poriën. Heel ontsierend voor mijn gezicht! Inmiddels ben ik 45 jaar oud en heb ik mijn Acne gelukkig kunnen overwinnen. Met behulp van de juiste behandelingen en zorg gedurende de laatste jaren ben ik er vanaf. Mijn huid werd jaar na jaar egaler en gezonder. De poriën werden kleiner en de vlekjes verdwenen.

DE PIL TEGEN ACNE

Vroeger slikte ik de pil (Diane 35) die nu een slechte naam heeft gekregen. Mijn hormonale Acne verbeterde er wel door, maar de Acne die veroorzaakt werd door slechte verzorging en make-up was er nog! Uitgaan zat er voor mij niet meer in. In de discotheek bijvoorbeeld voelde ik mij totaal niet prettig bij al die verlichting; mijn puistjes leken alleen maar meer de aandacht te trekken. De poriën waren altijd verstopt en de vlekjes waren altijd zichtbaar.

Acne overwonnen

Ten eerste kreeg ik door Aurora inzicht in de oorzaak van mijn Acne. Voor Acne zijn verschillende oorzaken aan te wijzen zoals verstoring in de hormoonhuishouding, verkeerde voeding, overmatige stress of een slechte of verkeerde verzorging. Bij mij bleek een combinatie van mijn hormoonhuishouding, een onjuiste huidverzorging en het gebruik van verkeerde make-up de Acne in de hand te werken.

Acne littekens behandeld

Aurora startte een behandelingsplan en gaf mij advies en tips over huidverzorging. Het heeft me heel wat doorzettingsvermogen gekost, maar met de hulp van Aurora is het mij gelukt mijn huid weer in balans te brengen en haar mooi te maken. Natuurlijk heb ik nog wel eens een mindere periode door hormonale schommelingen, maar ik hoef mij niet meer te schamen voor een onrustige en gevlekte huid. Al met al ben ik heel tevreden met de behaalde resultaten! Naar acne behandeling.


Soorten Acne

Er zijn veel verschillende soorten Acne die verschillend behandeld worden [Acne behandeling]Het forum over Acne

Heeft u ook last van Acne en misschien de volgende geneesmiddelen gebruikt om dit huidprobleem tegen te houden?
Benzoylperoxide, Chloorhexidine, Azelaïnezuur
Of medicaties via de huisarts/dermatoloog zoals
Minocycline – Tetracycline – Clindamycine
Miconazol, Anticonceptiepil, Isotretinoine – Tretinoїne (roaccutanea).
Wat is uw resultaat? Naar de Forum