Klant Dossier-Eczeem-van-Elise

CONTACT ECZEEM

Door jeugdjaren in de tropen en daarboven een zeer gevoelige huid, allergisch (contact Eczeem) voor diverse metalen en schoonheidssmiddelen, kreeg ik ruwe en droge plekken op rug, armen en benen. Allerlei verzorgingsproducten heb ik gebruikt zonder goed resultaat.
Gelukkig kwam ik in contact met mevr. Aurora Dionis-van Wezel!

HET WAS ECZEEM..

Ik wou je even laten weten dat mijn huid rustig is na de behandeling van gisteren. Ik ben dus weer erg blij met de behandeling (“wat is ze toch goed!” dacht ik toen ik vanochtend in de spiegel keek) Meer referenties eczeem….

Weg met die eczeem rond mijn ogen!

Sinds 2010 had ik plotseling last van Eczeem rondom mijn ogen. Via de dermatoloog kreeg ik allerlei crèmes, maar deze hielpen niet echt. Sinds ik via een collega werd getipt om eens naar Aurora Skin Care te gaan in Hilversum gaat het stukken beter met mijn huid. Haar producten zijn dusdanig dat geen enkele stof wordt gebruikt die maar enigszins allergieën kunnen veroorzaken. De Eczeem rondom mijn ogen is verdwenen en ik gebruik nu enkel haar producten. In combinatie met de behandelingen van Aurora Skin Care hebben er toe bijgedragen dat de huid van mijn gezicht enorm is verbeterd!

Eczeem behandeld

Aurora startte een behandelingsplan en met haar deskundigheid heeft mij kunnen adviseren over de geschikte producten waar zij mij uitgebreid heeft behandeld. Ik gebruik deze nu tot volle tevredenheid en met goed gevolg.
Ieder die verzorgd wil uitzien en een mooie gave huid op prijs stelt, kan ik haar behandeling en producten ten zeerste aanbevelen.


Zoals het hoort!

Tot mijn verbazing zag mijn huid er na de behandeling van Aurora heel goed uit, geen rode plekjes, wondjes van het uitdrukken , gewoon stralend en fris. Ook de producten van Aurora zijn heel goed. In het verleden had ik erg vaak last van rode, jeukende ogen, (Eczeem). Ik gebruikte div. speciale producten die de apotheek verkocht , speciaal voor “gevoelige “ogen, maar zonder resultaat. Nu gebruik ik de producten van Aurora en de oogschaduw van dr. Baumann en heb er geen last meer van. Kortom , ik ben blij en heel tevreden met Aurora.


Andere huidproblemen verhalen

[link naar volgende klant dossier Rosacea].


Het forum over de huid

De gezichtshuid wordt het meest blootgesteld aan agressies van buitenaf zoals koude, zon, wind, vervuiling, etc. Ook erfelijke factoren zoals verzorging, voeding en hormonale schommelingen hebben invloed op onze huid.
Vergeet ook niet onze diverse gemoedstoestanden en emoties zoals blijdschap, verdriet, stress, etc. Zij horen bij het leven maar ook zij laten hun sporen achter op ons gezicht.
De huid verdient dus speciale zorg en aandacht om onze schoonheid te behouden en een meer ontspannen en stralende huid te krijgen, ongeacht onze leeftijd. Naar de forum.