Klant Dossier Psoriasis-van-Peter

OLIE EN PSORIASIS

Bij deze probleemhuid is het heel belangrijk om natuurlijke oliën en vochtinbrengende ingrediënten te gebruiken om de kurkdroge schilferige huid te voorkomen.
Hoewel psoriasis niet genezen kan worden, kunnen de klachten en de ernst van de huidafwijking wel onderdrukt worden met de juiste verzorging.

PETER PSORIASIS VERBETERDE

Met behulp van de juiste behandelingen en de zorg thuis gedurende de laatste jaren is mijn huid steeds egaler en gezonder geworden dan vele jaren voorheen !
Nog sterker – mijn huid ziet er vergelijkenderwijs – er wonderbaarlijk veel beter uit !
Nee, helemaal weg is het niet, maar voor mij van een zeer geruststellende – lieve en beste 
”leer-meesteres” Aurora!

Peter en Psoriasis

Op het ogenblik slik ik geen zware medicijnen meer zoals voorgeschreven door mijn dermatologen. Deze zware medicijnen al meer dan 10 jaar ingenomen 
te hebben.
Hoe heb ik dit bereikt? Ten eerste kreeg ik door Aurora inzicht in de oorzaak van mijn psoriasis. Vervolgens is Aurora een behandelingsplan gestart en gaf ze mij advies en tips over huidverzorging en voeding. Het heeft me heel wat doorzettingsvermogen gekost, maar het is mij gelukt mijn huid weer in balans te brengen en haar mooier te maken.

Psoriasis behandeld

Aurora startte een behandelingsplan en gaf mij advies en tips over huidverzorging. Het heeft me heel wat doorzettingsvermogen gekost, maar met de hulp van Aurora is het mij gelukt mijn huid weer in balans te brengen en haar mooi te maken. Natuurlijk heb ik nog wel eens een mindere periode door ‘stress’ en hormonale schommelingen, maar ik hoef mij niet meer te schamen voor een onrustige en schilferende huid. Al met al ben ik heel tevreden met de behaalde resultaten!. Naar de behandeling.


Het forum over de huid

De gezichtshuid wordt het meest blootgesteld aan agressies van buitenaf zoals koude, zon, wind, vervuiling, etc. Ook erfelijke factoren zoals verzorging, voeding en hormonale schommelingen hebben invloed op onze huid.
Vergeet ook niet onze diverse gemoedstoestanden en emoties zoals blijdschap, verdriet, stress, etc. Zij horen bij het leven maar ook zij laten hun sporen achter op ons gezicht.
De huid verdient dus speciale zorg en aandacht om onze schoonheid te behouden en een meer ontspannen en stralende huid te krijgen, ongeacht onze leeftijd. Naar de forum.