Klant Dossier Rosacea van Eveline

PLOTSELING OVERAL BRAND

Van een gave, gevoelige huid werd mijn huid een probleemhuid. Mijn hele gezicht stond in brand en zat vol rode bultjes en uitslag.

ALLES GEPROBEERD EN NIETS HIELP

Ik heb heel wat producten aangeschaft en geprobeerd in de hoop dat ze mijn huidprobleem zouden oplossen. Behalve dat dit een behoorlijke aanslag op mijn portemonnee was, was het ook een aanslag op mijn huid! Deze raakte alleen maar verder geïrriteerd naarmate ik de producten langer gebruikte. Gelukkig kwam ik na een lange zoektocht bij Aurora terecht.

Aurora gaf vertrouwen

Aurora was de eerste die me het vertrouwen gaf dat het goed ging komen. Ze heeft veel kennis van alle soorten huid, huidproblemen, behandelingen en haar producten. Ze gaat door tot ze een oplossing heeft, neemt de tijd en is niet bang om daarin gefundeerd te experimenteren. Kijken wat werkt. Daarin onderscheidt ze zicht van andere schoonheidsspecialisten. Ze maakt je bovendien niet afhankelijk van producten of behandelingen. Ze leert je hoe je zelf thuis je huid kunt verzorgen.

ONZEKER DOOR ROSACEA

en hoe daarmee om te gaan

Ik werd er moedeloos van

Ik had al heel lang veel last van mijn huid en ik klaagde dat het steeds zo’n pijn deed. Ik smeerde veel vette crème, maar de huid bleef toch veel last houden en dat begreep ik niet.
Nu is het ZO duidelijk geworden door de analyse en het advies van Aurora. Al na de eerste behandeling is mijn huid rustiger geworden.


En nu gewoon naar de zon

Ik kreeg goed advies en eerst alleen proefmonsters mee. Na twee weken ging ik weer terug om met haar te overleggen en werd mijn huid opnieuw bekeken. Haar producten zijn heel veilig en passen goed bij mijn huid. Mijn huid werd rustiger en ik durfde ook weer in de zon, iets wat ik tot dan toe vermeed omdat het zo’n pijn deed.


Feiten over Rosacea

Rosacea wordt niet altijd goed herkent[link Rosacea algemen pagina], de gevolgen zijn dan groot voor de behandeling.

Lees over de referenties Rosacea van klanten van Aurora Skin Care


Forum Rosacea

Meeste patiënten met diagnose Rosacea krijgen meestal een antibiotica kuur.
Wat is uw ervaring met medicijnen voor Rosacea? En wat werkt en wat niet? Naar de forum