Aurora Dionis Aurora Skin Care te Hilversum

Hoe het allemaal begon

Even voorstellen…….

Ik ben Aurora Dionis en kom oorspronkelijk uit Italië. Op mijn 18e ben ik naar Nederland gekomen om te werken en te studeren. Ik heb zelf al mijn hele leven last van huidproblemen en weet als geen ander weet ik wat de gevolgen van huidproblemen zijn. Naast de fysieke ongemakken zoals pijn en jeuk, zijn er ook andere gevolgen. Ik voelde me letterlijk niet lekker in mijn vel zitten. Ik werd er onzeker van en het beperkte me ook in mijn sociale leven; ik wilde soms de deur écht niet uit omdat ik dacht dat iedereen alleen naar mijn huid keek.
Hierdoor was en ben ik continu op zoek naar de juiste verzorgingsproducten en de juiste verzorgingsmethode. en was altijd op zoek naar ‘de ultieme manier’ om een soepele, probleemloze en mooie huid te krijgen en behouden.
Zoektocht
Mijn zoektocht was in het begin voornamelijk persoonlijk. Toen ik echter na verschillende banen in de horeca en de informatica de kans kreeg om op professioneel vlak een andere richting in te slaan, werd mijn persoonlijke zoektocht ook een professionele missie. Ik koos ervoor de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen zodat ik wellicht het antwoord op mijn eigen huidproblemen kon vinden.
Ik heb veel goede en nuttige kennis opgedaan tijdens mijn opleiding maar de resultaten op mijn eigen huid waren voor mijn gevoel nog niet optimaal. Ik ben me daarom gaan verdiepen in huidproblemen en cosmetische ingrediënten. Dit bracht me een stapje verder maar ik had nog steeds het gevoel dat er meer moest zijn.
Wetenschappelijke onderzoeken en een uitgebreide analyse van de beschikbare huidverzorgingsproducten op de markt waren mijn volgende stappen. Ik kwam erachter dat veel producten ingrediënten bevatten die niet veel bijdragen aan de conditie van de huid en in sommige gevallen zelfs de oorzaak konden zijn van mijn huidproblemen. Tijdens deze zoektocht deed ik nog meer relevante kennis op. Naast het huidverzorgingsproduct zijn er natuurlijk ook nog allerlei andere aspecten die een invloed hebben op de conditie van de huid zoals voeding, omgevingsfactoren en hoe je de huid verzorgt (dus niet alleen waarmee).
Missie
Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar pure ingrediënten waarvan een positieve werking op de conditie van de huid wetenschappelijk onderzocht en bewezen is. Ik heb het nodige geleerd op het gebied van leveranciers, het vereist echt wat studie om de specificaties en wetenschappelijke analyses van producten volledig te begrijpen!
Uiteindelijk ben ik met een paar basis ingrediënten een verzorgingsregime gaan samenstellen en dit heeft op natuurlijke wijze geleid tot het ontwikkelen van mijn eigen productlijn: Aurora SkinBalance Dermacosmetics!
De resultaten die ik bij mijn klanten en bij mezelf ervaar zijn zeer goed. Het gebruik van de producten en het bijbehorende verzorgingsregime zijn een belangrijke bijdrage aan een oplossing voor huidproblemen voor mezelf maar vooral ook voor anderen. Mijn missie is om mensen te helpen weer een soepele, probleemloze huid te krijgen of te behouden.