NEWS

Bedankt voor het bezoeken de pagina over Nieuws van Aurora Skin Care.
Op deze pagina kunt u informatie lezen over ontwikkelingen in de salon, maar ook nieuws over gezondheid, mijn eigen tests van verzorgende en therapeutische ingrediënten, gezonde recepten en tips voor een fijner leven.


Het meest geavanceerde systeem om uw huid professioneel te analyseren

Kent u uw huid?
Bij onze nieuwste service analyseren wij uw huid met het meest geavanceerde systeem, waarbij door middel van vergroting, de huid, de hoofdhuid en het haar worden onderzocht.
Wij verzamelen op deze manier gegevens die niet zichtbaar zijn voor het blote oog.

In een paar seconden worden fysiologische eigenschappen van de huid, zoals:
hydratatie, talg, elasticiteit,’diepte’ van rimpels, fitzpatrick phototype, poriën, acne, couperose, rosacea, melasma, photoaging, hyper of hypo-pigmentatie, maar ook dichtheid van het haar, kaliber van het haar, sommige mycosis etc. zichtbaar.

Op basis van de resultaten bepalen wij een behandeling die precies voor UW huid effectief is.
Maak nu snel een afspraak!

Heeft u vragen op een of meer van deze ontwerpen? Neem contact met mij op info@auroraskincare.nl

Donderdag 12 november 2015 in De Telegraaf: 1,2 miljoen mensen met huidaandoeningen

Het aantal mensen met een huidaandoening ligt nu iets hoger dan tien jaar geleden. Het CBS heeft geen verklaring voor de stijging. http://www.telegraaf.nl/gezondheid/

Reactie Aurora Skin Care:

Hoe kan het zijn dat het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) geen verklaring heeft voor deze stijging? Het antwoord is eigenlijk heel simpel!
Wat is de laatste 10 jaar gebeurd?

1. Meer luchtvervuiling zorgt voor gezondheidsklachten : http://www.gezondheid.be

2. Huidklachten bij voedselovergevoeligheid of voedselintolerantie: De klachten die optreden bij voedselallergie en bij voedsel- intolerantie zijn veelal hetzelfde.
Klachten die zich kunnen voordoen zijn: • Gezwollen, ontstoken ogen en wallen • Eczeem, galbulten, jeuk en plotseling optredende rode vlekken op het lichaam/gezicht • Luchtwegen; Benauwdheid, astma, zwelling van de mond- en keelholte en een loopneus of verstopte neus • Maag; darmkanaal: https://www.umcg.nl

3. Huidklachten veroorzaakt door verkeerde cosmetica = contact allergieën http://www.huidarts.com/nieuws/zorgelijke-toename-huidallergie-voor-conserveringsmiddelen http://www.huidarts.com/

4. Huidklachten kunnen verergeren door stress: Opwinding en stress kunnen uitlokkende factoren zijn voor ‘flushing’ (blozen; rode verkleuring van gezicht en hals). Als stress bij u zorgt voor verergering is het verstandig stress te vermijden. http://www.huidfonds.nl/huid-aandoeningen/rosacea26
Of, soms is er sprake van stress of een depressie of een psychiatrische aandoening die huidproblemen kan veroorzaken b.v. jeuk: http://www.huidziekten.nl

4. Tekorten aan mineralen en vitaminen welke huidklachten kunnen veroorzaken/ verergeren: http://www.natuurdietisten.nl

Uit eigen ervaring en die van 100den klanten van Aurora Skin Care, kan ik u garanderen, dat als er rekening wordt gehouden met de bovenstaande lijst, de stijgende huidklachten echt snel weer gaan dalen! www.auroraskincare.nl

 

Zorgelijke toename huidallergie door conserveermiddelen

Risico zwaar onderschat door cosmetica industrie.
Contact allergie voor conserveermiddelen in cosmetica neemt de laatste jaren snel toe.
De belangrijkste conserveermiddelen die allergie veroorzaken zijn: Methylbidromglutaronitrile (MDGN), methylisothiazolinone (Kathon CG, MI)
Lees de artikel van Huidarts.com

Ook de volgende conserveermiddelen zijn sterk allergiserend en celdodend:
1,2-Dibromo 2,4-Dicyanobutane 4-Hydroxybenzoic Acid
Benzoic Acid
Bronopol
Butylparaben
Cetylpyridinium Chloride Chlorhexidine
Chlorhexidine Digluconate Chlormethylisothiazolinon Climbazole
Dehydroacetic Acid
Diazolidinyl Urea
Dibromodicyanobutan
Dichlorobenzyl Alcohol
Digluconate
DMDM Hydantoin
Ethylparaben
Formaldehyde
Hexamidine Diisethionate
Imidazolidinyl Urea
Iodpropinylbutylcarbamat
Methylchloroisothiazolinone Methyldibromo Glutaronitrile Methylisothiazolinone
Methylparaben
Myrtrimonium Bromide
PHB-ester
Phenoxyethanol
Polyaminopropyl Biguanide Potassium Sorbate
Propylparaben
Quaternium-15
Sodium Benzoate
Sodium Dehydroacetate
Sorbic Acid
Triclosan
Zinc Pyrithionegeven

V.a. zaterdag 7 november 2015 ben ik een hele bijzonder olie van zout aan het testen op mezelf

De olie op basis van zout, is ontwikkeld door een medisch team van een bekend Sardijnse resort. Het is een volledig natuurlijk product, verkregen uit zeewater. Na verschillende fasen van decanteren, die in verschillende tanks plaatsvindt, wordt een ideaal zoutgehalte voor deze olie bereikt.
Een kenmerk van deze olie is een zeer hoge concentratie van magnesium als ook andere mineralen en sporenelementen zoals broom , magnesium , jodium , kalium , natrium en mangaan.
De behandeling geeft niet alleen een antistress- en ontspannend effect, maar is eveneens goed tegen een sinaasappelhuid en bekend als pijnstiller voor verschillende klachten.

Resultaten volgen nog