OVER AURORA

MEDISCHE KENNIS

Medische diploma afgerond
Aurora breidt permanent haar kennis verder uit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van huid. Hierbij kreeg ze les van dermatologen die werkzaam zijn in ziekenhuizen en privé klinieken. Deze extra medische kennis stelt haar in staat huidproblemen nog beter te kunnen constateren en verhelpen. AFSPRAAK MAKEN T. 035 7726 711

AURORA DIONIS

Biologisch Huidtherapie/Schoonheid

OVER AURORA

Aurora Dionis is gediplomeerd, gespecialiseerd, deskundig en ervaren.
Aurora is de drijvende kracht achter Aurora Skin Care in Hilversum.
Zij is geboren in Cagliari, Italië, op 16 juni 1968.

Ze behaalde haar diploma’s op het vakgebied van Medische Schoonheidsspecialiste Dermatologie en volgde vele huidtherapie specialisaties om zich zodoende steeds verder te verdiepen in de huid en haar verzorging. In haar behandelingen gebruikt Aurora pure, vers, biologisch en niet gemanipuleerd ingrediënten.

Foto salon behandelstoel

DE BEHANDELRUIMTE VAN AURORA SKIN CARE

AURORA SKIN CARE

Aurora heeft zelfs veel huidproblemen gehad

Al van kinds af aan heeft Aurora te kampen gehad met veel huidproblemen zoals Eczeem (constitutionele), Acne, wijde poriën, pigmentvlekken en later allergische reacties op cosmetica en make-up. Door deze huidproblemen voelde ze zich erg onzeker temeer door de vele opmerkingen die werden gemaakt over haar slechte huid. In de loop van de tijd verergerden de huidproblemen zich en er was niemand die haar echt kon helpen dit op te lossen. Dit zette haar aan om zelf te gaan zoeken naar de oplossing.

Pure, biologisch, vers en niet genetisch gemanipuleerd ingrediënten

De Pure ingrediënten voor de huidbehandelingen en huidverzorging. 

Om huidproblemen steeds beter en op een natuurlijke manier op te lossen

Aurora bleef zoeken naar de meest geschikte en pure ingrediënten voor de huidbehandelingen en huidverzorging van haar klanten en zichzelf. Deze heeft Aurora gevonden in haar eigen natuurlijke productenlijn Aurora Skin Care. Naast worden de producten van Dr. Baumann gebruikt. Na een accurate intake en huidanalyse,  met een geavanceerd systeem, worden de geschikte producten geadviseerd en op het huid getest.
Haar eigen huidproblemen zijn opgelost en ze geniet weer van een gezonde, jeugdige huid. De vreugde die dit met zich meebrengt gunt zij iedereen. Daarom blijft zij zich verdiepen in natuurlijke cosmetische ingrediënten en huidziektes. Haar passie en streven is om huidproblemen steeds beter en op een zo natuurlijk mogelijke manier op te lossen. 

Aurora selecteert haar producten en ingredienten kritisch


Aurora is zeer kritisch in haar keuze van producten en ingrediënten. Zij baseert haar keuze allereerst op basis van wetenschappelijk onderzoek en selecteert enkel die ingrediënten waarvan is bewezen dat zij geen bijwerkingen en/of contra indicatie met zich meebrengen. Daarna worden deze ingrediënten getest en geanalyseerd in een laboratorium op puurheid en versheid. Alleen als aan deze eisen is voldaan test Aurora de ingrediënten op haar eigen huid en wel op de meeste gevoelige plekken waar huidproblemen zich het meest voordoen zoals het gelaat, de huid rond de ogen en lippen, binnenkant van de elleboog en in de knieholtes. Pas als de producten werkzaam blijken te zijn en geen allergische reacties veroorzaken, vertrouwt Aurora ze toe aan de huid van haar klanten.

Altijd eerst een huidanalyse


Een eerste behandeling wordt altijd vooraf gegaan door een professionele en medische intake en huidanalyse op basis waarvan de beste oplossing wordt gezocht voor uw huid. Ook eventuele ‘verdachte plekken’ op de huid worden herkend en besproken met een dermatoloog d.m.v. de gebruikelijke Teledermatologie.

Bij onze nieuwste service analyseren wij uw huid met het meest geavanceerde systeem, waarbij door middel van vergroting, de huid, de hoofdhuid en het haar worden onderzocht.
Wij verzamelen op deze manier gegevens die niet zichtbaar zijn voor het blote oog.

In een paar seconden worden fysiologische eigenschappen van de huid, zoals:
hydratatie, talg, elasticiteit,’diepte’ van rimpels, fitzpatrick phototype, poriën, acne, couperose, rosacea, melasma, photoaging, hyper of hypo-pigmentatie, maar ook dichtheid van het haar, kaliber van het haar, sommige mycosis etc. zichtbaar.

Op basis van de resultaten bepalen wij een behandeling die precies voor UW huid effectief is.

Proefjes mee naar huis om uw huid minstens een week na de eerste gezichtsbehandeling te verzorgen

Voor iedereen en elk huidtype (ook de meeste gevoelige, droge en problematische huid) telt bij Aurora Skin Care het resultaat in de vorm van aanzienlijke huidverbetering en/of verdwijnen van de klachten.
Na de eerste behandeling biedt zij een gratis nacontrole na 1 week. U krijgt voldoende proefjes mee naar huis om uw huid minstens een week na de eerste gezichtsbehandeling mee te verzorgen, zodat u de werking van de ingrediënten zelf kunt ervaren.

Specialisaties en Diplomas

Diploma’s en Specialisaties

2007 – 2008 Diploma Huidspecialist/ Schoonheidsverzorging (gelaat en lichaam)
2007 Specialisatie cosmetische ingrediënten kennis
2007 Diploma Professionele Visagie (A,B,C)
2009 – 2010 Specialisatie Dermatologie (huidziektes, dematologische preparaten, cosmetische ingrepen en apparatuur).
2011 Specialisatie Shiatsu cosmetiek facelift massage
2011 Diploma Permanent ontharen (elektrisch)
2011 – 2012 Diploma ACNE
2012 – 2013 Specialisatie Medisch huidoneffenheden verwijderen: fibromen, steelwratjes, milia, pigmentvlekken, couperose, spinneavus, bloedblaren.
2013 Diploma Medische huidcamouflage. Op medische indicatie vergoed door de verzekering. Denk aan het camoufleren van melasma, pityriasis, vitiligo, littekens, spataderen, tatoeages, naevus flammeus, infraorbitale dondere cirkels etc.
2013 Specialisatie Cosmeceuticals
2014 Specialisatie Signalering en preventie huidkanker
2014 Specialisatie Littekensbehandeling
2014 Diploma Laser IPL
2014 Specialisatie Teledermatologie
2014 Specialisatie Medische communicatie en dossiervorming
2014 Specialisatie Signalering en preventie huidkanker
2014 Diploma Medische Schoonheidsspecialiste Dermatologie
2015 Diploma Huidverbeteringsmassage (Bindweefsel en Pincement massage)

Aurora Skin Care
Hoge Naarderweg 231
1217DG Hilversum
T. 035 7726711
info@auroraskincare.nl
www.auroraskincare.nl
https://www.facebook.com/Huidverbetering.Hilversum
ABN Amro: NL32ABNA0422609390
BTW: NL198333195B01
KVK: 32128782
Aurora Dionis is gediplomeerd, gespecialiseerd, medisch opgeleid en ervaren.
Aangesloten bij de ANBOS: 23440
Aangesloten bij de verzekeringen: AGB-Code 89(0)53010 AGB-Code 89-003043

Blog Aurora Skin Care

Wist u dat Aurora Skin Care tegenwoordig ook blogt? Op mijn blog kunt u informatie vinden om uw huid te verbeteren, maar ook schrijf ik over gezonde recepten en geef ik tips voor een fijner leven. Neemt u even een kijkje? Blog Aurora Skin Care