REFERENTIES

Lieve Aurora,
Afgezien van het feit dat een behandeling in jouw stoel een waanzinnig lekkere treatment is, ben ik ook erg blij dat je een zonnebeschadiging op mijn wang ontdekt hebt! Ik, die meestal onder de parasol de schaduw opzoekt, kan dus blijkbaar ook een gevaarlijk huidplekje ontwikkelen…
Txs Aurora voor je oplettendheid Liefs !
Suzanne uit Hilversum
.

REFERENTIES AURORA SKIN CARE

Het belang van een goede, professionele huidverzorgingIk ben een klant “van het eerste uur”. Opgegroeid als dochter van een ervaren schoonheidsspecialiste, ben ik overtuigd van het belang van een goede, professionele huidverzorging. Bij Aurora heb ik deze gevonden! Iedere keer weer ervaar ik de behandeling als een rustpunt in een hectisch bestaan, een paar uurtjes voor jezelf, met daarnaast natuurlijk ook weer een stralend resultaat. Aurora zorgt ervoor dat ze altijd de nieuwste behandelmethoden toepast, met kennis van zaken en de juiste apparatuur. Ook de door haar gebruikte producten kan ik iedereen van harte aanraden.
Sabrina uit Hilversum

Lees hier onder alle ervaringen van klanten. Aurora is gespecialiceerd in de behandeling van deze huidproblemen.

 

Lees hier onder over meer ervaringen van Klanten van Aurora Skin Care

[/full_width]

Uit America

Aurora in Holland has a beautiful day spa. She specializes in problematic skin and anti-aging. She is a wonderful and knowledgable women with a deep understanding of how our nutrition effects our skin. It was a pleasure to meet her! She also treated us to homemade apple cake that was sugar and wheat free and just delicious! In Holland if you are certified to treat acne skin it is covered by your health insurance. She is certified for this and the environment is not cold and clinical but rather holistic and healing. Wonderful visit. Thank you Aurora!
Dr. Alkaits uit America

Geweldige resultaten met Acne Rosacea

Via via kwam ik in contact met Aurora. Zij boekt geweldig resultaat met haar behandeling en eigen ontwikkelde natuurlijke producten voor een een huid met o.a. rosacea. Al na enkele behandelingen ziet mijn gezicht er stukken beter uit, kalmer en gezond.
Annemarie uit Hilversum

Geweldige Behandeling!

Een behandeling in de salon van Aurora is een, vaak broodnodige, oppepper voor mijn huid. In deze prachtig ingerichte en knusse salon in een prachtige omgeving, is iedere behandeling een ontspannen rustmoment en een weldaad voor mijn huid en mijn geest.
Dorine uit Amsterdam

Veel liefde voor haar werk en klanten

Aurora heeft ontzettend veel liefde voor haar werk en voor haar klanten en dat merk je tijdens de behandeling. Ik voel me echt liefdevol verzorgd en vertroeteld tijdens haar behandelingen. Door haar uitgebreide kennis, ervaring en professionele aanpak is mijn huid na de behandeling rustiger en zachter en dat effect houdt ook na de behandeling aan. Ik word altijd weer blij als ik de volgende afspraak in mijn agenda tegenkom!
Janine uit Utrecht

Acne en Eczeem

Voordat ik bij Aurora kwam, was mijn huid onrustig (acne, eczeem) en tegelijkertijd ook droog. Doordat Aurora haar kennis deelde en me duidelijke en bruikbare adviezen gaf, heb ik inmiddels een rustige en gladde huid. Een puistje is nu een zeldzame gebeurtenis, ik ben zo blij! Ik was me voorheen altijd pijnlijk bewust van mijn onrustige huid, had het gevoel dat het iedereen opviel. Nu het weg is, merk ik dat ik me veel meer op mijn gemak voel in het contact met anderen

Waardevolle adviesen

Naast de behandelingen en producten, geeft Aurora me ook waardevolle adviezen over de algehele verzorging van huid en haar: ik bleek bijvoorbeeld ook te reageren op de shampoo die ik gebruikte. Ik was zelf nooit op het idee gekomen om het daar te zoeken!
Ik gebruik de producten van Aurora nu al enkele jaren. Wat een verademing! Eindelijk is mijn huid rustig en heb ik geen last van puistjes meer. Ik schrijf dit volledig toe aan het gebruik van de producten en de adviezen van Aurora over het gebruik hiervan.

Nooit meer een andere dagcreme!

Lieve Aurora, jij bent echt de beste op jouw vakgebied! Ik ben nog nooit zo’n professionele, persoonlijke en attente huidspecialiste tegengekomen zoals jij! Ik gebruik nu een paar maanden de jojoba olie in combinatie met een andere olie waarvan ik de naam telkens vergeet. Ik wil echt nooit meer een andere dagcreme of zoiets!!!! De olie wordt goed opgenomen door mijn huid en voelt gelukkig helemaal niet vettig aan. Het is echt een weldaad voor mijn huid die er trouwens ook een stuk beter uit is gaan zien. Ik wil je heel erg bedanken voor alle adviezen die je mij en mijn dochter tot nu toe hebt gegeven!! Ik vind jou echt heel bijzonder!
Saskia Mei uit Hilversum

Ik ben zo blij met je producten!

Beste Aurora,
Ik ben zo blij met je producten! Nog steeds merk ik wat je behandeling voor resultaat heeft. Echt geweldig.
Mijn huid heeft namelijk sinds tijden niet zo gestraald. Kreeg er echt opmerkingen over. En nog steeds merk ik elke dag de resultaten. Mijn huid is zachter, heeft een betere kleur en ik heb veel minder last van puistjes of plekjes. Ik ben je bijzonder dankbaar!

Mijn aloe Vera is alleen bijna op, kan ik dat bij jou bestellen?
Roos uit Amsterdam

De producten van Aurora zijn heerlijk

De producten van Aurora zijn heerlijk om te gebruiken, vooral de de oliën vermengd met welke crème dan ook maken het gebruik tot een feestje en de werking van de crème wordt duidelijk versterkt: de huid van mijn decolleté ziet er na een paar weken ‘s ochtends en ‘s avonds gebruik veel beter uit. Het verschil is echt enorm, daar ben ik super blij mee!
Aurora wil je echt graag helpen; ook bij tijdelijk ontsierende ongemakken als een koortslip, komt Aurora met ideeën om er zo snel mogelijk van af te komen ook al betekent dat niet dat ze je hiervoor iets van haar producten kan verkopen.
Ik ben erg blij dat ik Aurora heb gevonden en zal haar zonder aarzeling bij iedereen aanraden.
Annette uit Hilversum

Van een gave huid naar een probleemhuid en dank Aurora weer naar een gave huid!

Een paar jaar geleden kreeg ik last van Rosacea. Van een gave gevoelige huid werd mijn huid een probleemhuid vol rode bulten en uitslag. Na een lange zoektocht en vele producten verder, die behalve een behoorlijke aanslag op mijn portemonnee, ook niet het gewenste resultaat gaven en vaak zelfs niet verdragen werden als ik ze langer gebruikte, kwam ik bij Aurora terecht.

Aurora is een hele warme persoonlijkheid en heel royaal. Ik kreeg goed advies en eerst alleen proefmonsters mee.
Na twee weken ging ik weer terug om met haar te overleggen en werd mijn huid opnieuw bekeken. Haar producten zijn heel veilig en passen goed bij mijn huid. Ik heb nooit meer een miskoop gedaan en het resultaat mag er zijn.
Het blijft een gevoelige huid, maar ik heb geen probleemhuid meer!
Aurora geeft hele fijne behandelingen en is echt een grote steun bij huidproblemen. Ze is een perfectionist en gaat niet voor half resultaat.
Ik ben heel blij dat ik haar ben tegengekomen!
Marlies uit Hilversum

Biologische, non GMO, Vers producten!

Naast dat ik het super vind dat de producten biologisch, non GMO, vers en puur zijn (als ik geen ongezonde voeding wil eten, waarom zou ik dan iets chemisch op mijn huid smeren!?), zijn ze ook enorm veelzijdig. Met 3 producten: de aloë vera, de olie en het masker, kan je werkelijk alle kanten op: reinigen, peeling, masker, verzorging en behandeling van kleine wondjes en/of andere huidirritaties. Ik gebruik de producten voor zowel mijn gezicht als mijn lichaam. Ik was vroeger zo veel meer geld kwijt aan allerlei smeersels en maskers van bekende merken. Kortom, Aurora’s producten zijn niet alleen van super kwaliteit & veelzijdig, ik geef ook nog eens minder uit aan huidverzorging dan vroeger. Ik wil absoluut niet anders meer!

Ik had een keer een enorme allergische reactie op een pleister!

De Aloë Vera is heerlijk fris en fantastisch om enkele malen per dag op de huid te gebruiken. Het is makkelijk in gebruik door het flesje met het pompje en het is enorm veelzijdig. Ik had een keer een enorme allergische reactie op een pleister, erg rood en zelfs blaasjes. Ik kwam op het idee om de Aloë hier eens op te smeren. Na 2 keer smeren was de felle roodheid verdwenen!!! Dat toonde voor mij aan hoe werkzaam dit product is en ik begrijp dan ook waarom mijn onrustige gezichtshuid hier zo goed op reageert. Daarnaast heb ik het ook voor eczeem gebruikt en gebruik ik het om maskers mee te maken (samen met de olie en klei). Ik probeerde in het begin ook Aloë producten van andere merken maar die hebben niet hetzelfde effect. De Aloë van Aurora is zeer geconcentreerd, vers en puur en dat verschil merk je!

Ik dacht vroeger altijd dat olie mijn huid vettig zou maken maar met de juiste, verse en pure olie is dat absoluut niet het geval

De verschillende oliën zijn heerlijk om te gebruiken. En, ze zijn veelzijdig! Ik gebruik de olie voor de reiniging (oil wash method), als ingrediënt voor een masker (dan wordt de klei minder snel hard) en natuurlijk als dagelijkse verzorging. Ik dacht vroeger altijd dat olie mijn huid vettig zou maken maar met de juiste, verse en pure olie is dat absoluut niet het geval. In tegendeel, mijn huid is er juist door gebalanceerd. Geen puistjes meer en geen droge plekken meer! Hoera! Ook bij olie heb je enorm verschil in kwaliteit en samenstelling als je het vergelijkt met andere merken (en dan heb ik gedaan). Je merkt echt een verschil: de olie van Aurora is vers (belangrijker dan ik dacht!), biologisch en puur. Door jarenlang gebruik en kijkend naar de effecten op mijn huid, ben ik overtuigd: ik gebruik niets anders meer!

Super schoon met de Multipurpose Mask!

De klei is heerlijk om een paar keer per week mee te scrubben en regelmatig een masker van te maken. Dit product is veelzijdig. Ik heb bijvoorbeeld iets te veel gemaakte scrub/masker een keer voor mijn oksels gebruikt. Voelde superschoon en ik had zeker een dag geen deo nodig! De klei is makkelijk in gebruik en na een masker zie ik echt een verschil in mijn huid: meer doorbloeding (betere teint), heel rustig en waanzinnig zacht. Iedere keer weer een feestje voor mijn huid!
Dorine Amsterdam

Een hele moeilijke huid

In februari 2014 was ik bijna begonnen aan een antibioticakuur om ontstekingen in mijn gezicht weg te krijgen.
Gelukkig kwam ik via Google op de website van Aurora waar ik goede ervaringen las met betrekking tot de behandeling van probleemhuiden (rosacea, acne).
Ik besloot om nog 1 keer te proberen om zonder antibiotica van mijn ontstekingen af te komen. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik een klik met Aurora.
Haar deskundigheid gecombineerd met een heleboel lievigheid en passie voor het vak maken van elke behandeling een feestje.
Aurora heeft een professionele plan van aanpak: foto’s maken van de huid, behandelingen met haar producten, voedingssupplementen en ook geeft ze veel tips om thuis op een goede manier de behandeling voort te zetten. Niet met dure producten, maar ook met goedkope natuurlijke ingrediënten zoals zuiveringszout.
Soms zonk de moed ons allebei in de schoenen als er weer een nieuwe ontsteking opdook, en regelmatig hebben we overwogen om me door te verwijzen naar de dermatoloog; maar we bleven volhouden.
De intensieve kuur, waarbij ik 5 dagen achter elkaar een korte behandeling kreeg heeft een zeer goed effect gehad.
Ik heb echt het idee dat we SAMEN mijn huid hebben aangepakt en dat geeft een heel goed gevoel.
We zijn nu 3 maanden verder en mijn huid is behoorlijk verbeterd. Met mijn huid gaat het zeker goed komen en ik ben heel erg blij dat ik een antibioticakuur heb kunnen voorkomen.
Marie Louise uit Kortenhoef

Fris en glad

Aurora, mijn huid is heerlijk fris en glad na de behandeling! De aangetaste huid is licht en fris en de huid op de wangen is rustig. Het is een aangename verrassing als ik in spiegel kijk en het een mooi plaatje vormt met mijn wenkbrauwen, die mooi geepileerd zijn. Jouw behandeling maakt mijn huid fris en zacht en ze voelt sterker aan!
Gina uit Hilversum

Ik probeerde allerlei soorten dagcremes

Jij bent een heel deskundige en lieve huidspecialiste! Ik ben nu voor 2 behandelingen bij je geweest en erg tevreden.
Je weet hoe lang ik al loop te tobben met mijn huidproblemen. Langzaamaan gaat het steeds beter en voelt mijn huid ook een stuk aangenamer.
Ik ben blij met de producten en blij met jouw kennis!
Chantal uit Eemnes

Al vanaf de eerste keer een goed resultaat

Gisteren voor een gezichtsbehandeling bij Aurora Dionis geweest na de eerste keer al een goed zichtbaar resultaat! Ben ook erg blij je kan merken dat ze eerst goed kijkt en een hele goede behandeling geeft. En ontzettend serieus bezig is met haar vak. En dit was pas de eerste behandeling. Ben erg blij er mee !!
Dania uit Hilversum

Enorme leuke Huidsworkshopsdag

Lieve Aurora,
Ik wil je namens ons allen nog even bedanken voor de enorme leuke huidworkshopdag en de perfecte verzorging. We hebben oprecht genoten van alle informatie, massageoefeningen en het heerlijke eten!
Nicolette uit Hilversum

De bruid make-up

De bruid make-up was echt prachtig! ik kreeg veel complimentjes!
Frederique uit Amsterdam

Aurora Skin Care heeft geen geheimzinnige formules en hocus pocus behandelingen

Aurora onderscheidt zich van andere schoonheidsspecialisten door haar inhoudelijkheid. Ze heeft veel kennis van alle soorten huiden, huidproblemen, behandelingen en haar producten. Ze gaat door tot ze een oplossing heeft, neemt de tijd en is niet bang om daarin gefundeerd te experimenteren, kijken wat werkt. Ze geeft vertrouwen, het gevoel dat het allemaal goed komt en dat je het ook zelf kunt. Dus niet afhankelijk maken van producten en behandelingen, maar advies, aandacht en kunde. Het gebruik van natuurlijke producten, maar niet als marketing, maar echt. Want geloof me, ik ben behoorlijk kritisch, koop niets met e-nummers of chemische ingredienten, lees alle etiketten. Maar voor de cremes, cosmetica ed vertrouw ik 200% op Aurora want die heeft alle etiketten nog beter gelezen! Heel veel mensen roepen namelijk dat producten en voedingswaren natuurlijk zijn maar dat geldt dan maar voor een (klein) percentage van de ingredienten. Dus groen: ja, maar niet De Tuinen groen, maar gewoon wetenschappelijk onderlegd groen. Ze is zich bewust van het belang van een gezonde levensstijl naast het gebruik van de juiste producten om je huid mooi te houden. Dus ook hierin geeft ze advies, ze kijkt dus naar het grotere geheel. Maar het allerbelangrijkste: ze is bereid al haar kennis te delen. Geen geheimzinnige formules en hocus pocus behandelingen die je iedere week moet ondergaan om het gewenste resultaat te behalen. Gewoon duidelijke uitleg en ook thuis aan de slag kunnen met zelf gemaakte maskers etc.
Florien uit Hilversum

Perfecte combinatie heerlijke behandelingen en uitstekende producten

Aurora Skin Care is een perfecte combinatie van een mooie studio, heerlijke behandeling en uitstekende producten. Het hele pakket klopt. Ik ben blij dat ik Aurora heb gevonden. Zij is de beste schoonheidspecialiste en ik kan het weten, want met mijn droge huid heb ik er al veel gezien. Aurora Skin Care is zeer aan te bevelen.
Cristiana uit Hilversum

Heerlijke ontspannen

Ik heb van je gezichtsbehandeling heel erg genoten. Ik was heerlijk ontspannen en mijn gezicht werd lekker zacht. Ik wens je heel veel succes met je salon en kom zeker terug.
Saadet uit Loenen

Juiste kleur foundation

Allereerst wil ik je bedanken voor de rustige tijd die je vandaag heb genomen om de juiste kleur foundation voor mij uit te zoeken.
De huid ziet er nu prachtig uit.
Angkie uit Amstelveen

jouw Olie mix en Aloe Vera Tonic

Mijn huid reageert goed op jouw olie!
Ik ga hem zometeen weer aanbrengen!
Het proefje van de aloe vera lotion werkt ook goed. Mijn dochter doet het niet elke dag maar de pukkeltjes worden er echt minder van.
Marie Louise

Veel kennis over de huid

Aurora is een geweldige schoonheidsspecialist! Ze heeft zoveel kennis van de huid en over de producten. Daarnaast geeft ze veel persoonlijke aandacht aan iedere klant!
De camouflage wordt aangebracht op delen van de huid die een plek of vlek heeft hetzelfde kleur en textuur willen krijgen aan de omgeving.
Lei Lei Hilversum

Ik wil nooit meer een andere dagcreme!

Lieve Aurora, jij bent echt de beste op jouw vakgebied! Ik ben nog nooit zo’n professionele, persoonlijke en attente huidspecialiste tegengekomen zoals jij! Ik gebruik nu een paar maanden de jojoba olie in combinatie met een andere olie waarvan ik de naam telkens vergeet. Ik wil echt nooit meer een andere dagcreme of zoiets!!!! De olie wordt goed opgenomen door mijn huid en voelt gelukkig helemaal niet vettig aan. Het is echt een weldaad voor mijn huid die er trouwens ook een stuk beter uit is gaan zien. Ik wil je heel erg bedanken voor alle adviezen die je mij en mijn dochter tot nu toe hebt gegeven!! Ik vind jou echt heel bijzonder!
Groetjes, Saskia Mei Hilversum

Ook erg blij dat je een zonnebeschadiging op mijn wang ontdekt hebt!

Lieve Aurora,
Afgezien van het feit dat een behandeling in jouw stoel een waanzinnig lekkere treatment is, ben ik ook erg blij dat je een zonnebeschadiging op mijn wang ontdekt hebt! Ik, die meestal onder de parasol de schaduw opzoekt, kan dus blijkbaar ook een gevaarlijk huidplekje ontwikkelen…
Txs Aurora voor je oplettendheid Liefs !
Suzanne uit Hilversum

Reviews over Aurora Skin Care

The Ultra Reparing Aloe Vera Treatment. Geschreven in oktober 2014
Mijn echte eerste huidprobleem. Geschreven in maart 2011
Gezichtsbehandeling van Aurora Skin Care (SkinIdent) Geschreven in maart 2011