Referenties Rosacea

Fris en glad!Aurora, mijn huid is heerlijk fris en glad na de behandeling! De aangetaste huid is licht en fris en de huid op de wangen is rustig. Het is een aangename verrassing als ik in spiegel kijk. Jouw behandeling maakt mijn huid fris en zacht en ze voelt sterker aan!
Gina uit Hilversum


REFERENTIES VAN MENSEN MET ROSACEA

Ik ben 5 jaar geleden bij Auroraskincare gekomen met hevige rosacae in het gezicht.
Crèmes van de dermatoloog hielpen niet.
Nadat Aurora adviezen had gegeven over de reiniging van de huid en proefjes had meegeven werd mijn huid al snel rustiger en is de rosacae nagenoeg verdwenen.
Vorig jaar kreeg ik last van huiduitslag rond de ogen en werd ik door de huisarts weer naar de dermatoloog verwezen. De crèmes gaven maar kort verbetering en opnieuw ben ik naar Aurora gegaan voor behandeling en advies en al snel was de uitslag verdwenen.
Ik ben bijzonder tevreden over de vakkundige manier waarop Aurora te werk gaat en de behandelingen en producten die zij adviseert. Ik beveel haar van harte aan.
Nicolette Holzenbosch uit Hilversum

Lees hier onder meer referenties van mensen met Rosacea

Ik ben overal geweest: Dermatoloog, Huidtherapeut en diverse Schoonheidsspecialisten

Lieve Aurora,
Ik had al jaren last van acne – rosacea en had bij feestjes of belangrijke werkbesprekingen wel wat tijd nodig om enkele voor mij storende plekken in mijn gezicht weg te werken. Deze onregelmatigheden maakten mij bovendien erg onzeker.
Na afgelopen zomer een consult gebracht te hebben aan de dermatoloog werd ik naar huis gestuurd met een antibioticum kuur en een creme voor de ochtend en de avond. Helaas kreeg ik al snel nogal wat bijwerkingen en de crèmes bleken meer onderdrukkend te werken dan een langdurig effect te hebben. De jaren daarvoor was ik al bij een huidtherapeut en diverse schoonheidsspecialisten geweest die allemaal hun best hebben gedaan om me verder te helpen.
Via een vriendin viel de naam Aurora, ik dacht toen “ja, ja, weer een” en ik ging eerlijk gezegd met wat twijfel naar Aurora, net na twee maanden heel consequent crèmes gesmeerd te hebben op advies van de dermatoloog.
Vanaf het moment van ontvangst bij Aurora was er direct een klik en Aurora straalt zeer veel passie uit voor haar vak. Daarnaast vielen mij haar kennis en kunde direct op en haar positieve en bemoedigende aanpak. Al direct had ik baat bij haar behandeling met enkel natuurlijke producten, maar was ik wel nog wat sceptisch over de duurzaamheid over de weken heen. Veel mensen in mijn omgeving merkten op (zelfs weken na de behandeling) dat mijn huid er een stuk rustiger uitzag en daar ben ik erg blij en tevreden mee. Ik hoef bovendien geen oneffenheden meer weg te werken en mijn onzekerheid is verdwenen.
Dus lieve Aurora, dank voor al je adviezen en eerlijke producten en ik verheug me al op mijn volgende bezoek bij jou.
Lotte uit Hilversum

Een echte cadeautje aan jezelf

Een bezoek aan Aurora’s Skin Care salon is een echt cadeautje aan jezelf. Aurora is zeer professioneel en neemt de tijd voor je. Je huid wordt vakkundig behandeld en knapt zienderogen op! Er wordt alleen gebruik gemaakt van producten zonder gevaarlijke chemische toevoegingen. Een echte ontdekking!
Esther uit Hilversum

Aurora staat altijd klaar met verzorgende aandacht

Aurora is de redder van mijn huid. Ze staat altijd klaar met verzorgende aandacht en de beste producten en adviezen.
Soo uit Hilversum

Een hele moeilijke huid

In februari 2014 was ik bijna begonnen aan een antibioticakuur om ontstekingen in mijn gezicht weg te krijgen.
Gelukkig kwam ik via Google op de website van Aurora waar ik goede ervaringen las met betrekking tot de behandeling van probleemhuiden (rosacea, acne).
Ik besloot om nog 1 keer te proberen om zonder antibiotica van mijn ontstekingen af te komen. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik een klik met Aurora.
Haar deskundigheid gecombineerd met een heleboel lievigheid en passie voor het vak maken van elke behandeling een feestje.
Aurora heeft een professionele plan van aanpak: foto’s maken van de huid, behandelingen met haar producten, voedingssupplementen en ook geeft ze veel tips om thuis op een goede manier de behandeling voort te zetten. Niet met dure producten, maar ook met goedkope natuurlijke ingrediënten zoals zuiveringszout.
Soms zonk de moed ons allebei in de schoenen als er weer een nieuwe ontsteking opdook, en regelmatig hebben we overwogen om me door te verwijzen naar de dermatoloog; maar we bleven volhouden.
De intensieve kuur, waarbij ik 5 dagen achter elkaar een korte behandeling kreeg heeft een zeer goed effect gehad.
Ik heb echt het idee dat we SAMEN mijn huid hebben aangepakt en dat geeft een heel goed gevoel.
We zijn nu 3 maanden verder en mijn huid is behoorlijk verbeterd. Met mijn huid gaat het zeker goed komen en ik ben heel erg blij dat ik een antibioticakuur heb kunnen voorkomen.
Marie Louise uit Kortenhoef

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met elke behandeling die ik bij jou gedaan heb.
Na een lange tijd zoeken heb ik eindelijk de beste schoonheidsspecialiste gevonden.
Bedankt Aurora Skin Care!
Lelav uit Hilversum

Nog nooit is mijn gevoelige huid zo rustig geweest

Nog nooit is mijn altijd gevoelige en droge huid zo rustig geweest na een behandeling. Daarnaast heeft Aurora op een enthousiaste wijze toelichting gegeven op de gebruikte natuurlijke producten en haar werkwijze. Hartelijk bedankt!!
Charlotte uit Hilversum

Het doet goed aan mijn huid!

Aurora is niet alleen een hele goede schoonheidsspecialiste maar ook ontzettend lief. Ongeveer een jaar ben ik nu bij haar onder behandeling en ik zie hoeveel goed het mijn huid doet. Daarnaast kunnen we altijd lekker kletsen over gezond voeding en dingen die in het leven spelen.
Kristel uit Hilversum

Blij!

Aurora is een geweldig lief mens en een fantastische huidspecialiste. Ze weet huidproblemen te benoemen en, nog belangrijker, hoe deze op te lossen. Ze is betrokken, gul, energiek en volhardend. Haar kennis en kunde over de huid en haar producten is enorm.
Oh… en de jojobaolie is ongeevenaard. Wat ben ik blij met Aurora!
Marjon uit Hilversum

Ik probeerde allerlei soorten dagcremes

Jij bent een heel deskundige en lieve huidspecialiste! Ik ben nu voor 2 behandelingen bij je geweest en erg tevreden.
Je weet hoe lang ik al loop te tobben met mijn huidproblemen. Langzaamaan gaat het steeds beter en voelt mijn huid ook een stuk aangenamer.
Ik ben blij met de producten en blij met jouw kennis!
Chantal uit Eemnes

Liever een natuurlijk product

Voor de zomervakantie kreeg ik van mijn vriendin een bezoek aan Aurora Skin Care cadeau. Ik had al jaren last van Rosacea en had via de dokter al een tijdje een recept om 2 maal dagelijks “Rozex” te smeren. Het recept werkte al bij 1 maal per dag, maar ik had toch liever een natuurlijk product. Aurora heeft mijn huid bekeken en mij een monstertje van haar producten meegegeven. Na 2 weken had ik hetzelfde resultaat! maar nu uiteraard zonder chemische toevoegingen.
k ben niet zo’n type dat zichzelf verwend met allerlei beauty producten maar ben nu extra blij met dit cadeau van mijn vriendin en de rest? Die heb ik mijzelf inmiddels cadeau gedaan.
Lieve Aurora, je maakt mensen blij!
Byke uit Amstelveen

Al vanaf de eerste keer een goed resultaat

Gisteren voor een gezichtsbehandeling bij Aurora Dionis geweest na de eerste keer al een goed zichtbaar resultaat! Ben ook erg blij je kan merken dat ze eerst goed kijkt en een hele goede behandeling geeft. En ontzettend serieus bezig is met haar vak. En dit was pas de eerste behandeling. Ben erg blij er mee !!
Dania uit Hilversum

Van een gave huid naar een probleemhuid en dank Aurora weer naar een gave huid!

Een paar jaar geleden kreeg ik last van Rosacea. Van een gave gevoelige huid werd mijn huid een probleemhuid vol rode bulten en uitslag. Na een lange zoektocht en vele producten verder, die behalve een behoorlijke aanslag op mijn portemonnee, ook niet het gewenste resultaat gaven en vaak zelfs niet verdragen werden als ik ze langer gebruikte, kwam ik bij Aurora terecht.

Aurora is een hele warme persoonlijkheid en heel royaal. Ik kreeg goed advies en eerst alleen proefmonsters mee.
Na twee weken ging ik weer terug om met haar te overleggen en werd mijn huid opnieuw bekeken. De producten zijn heel natuurlijk en passen goed bij mijn huid. Ik heb nooit meer een miskoop gedaan en het resultaat mag er zijn.
Aurora geeft hele fijne behandelingen en is echt een grote steun bij huidproblemen. Ze is een perfectionist en gaat niet voor half resultaat.
Ik ben heel blij dat ik haar ben tegengekomen!
Marlies uit Hilversum