Referenties-Eczeem-Dermatitis

I advice everybody with skin problems to contact Aurora Skin Care Hilversum, because the products she use are of high quality. Your skin will reap the benefits! I can say this because I have experienced it on the skin of my baby suffering from atopic dermatitis for which it seemed there was no solution, but with a natural moisturizer from Aurora Skin Care I solved the problem without having to use any cortisone! My husband also suffered of seborrheic dermatitis, and also solved his problem!
Agostina uit Den Helder


REFERENTIES OVER ECZEEM – DERMATITIS

Al twee jaar kom ik elke drie maanden bij Aurora en dat is niet zomaar. Het is een moment om naar uit te kijken. Bij Aurora is je huid in professionele liefdevolle en aandachtige handen. De producten die je gebruikt en aanbeveelt zijn puur, zonder toevoegingen en perfect aangepast aan mijn wensen of huidproblemen. Maar Aurora’s aandacht gaat nog een stap verder. Mijn kinderen zijn beiden met neurodermitis geboren en hebben veel last van allergien. Het uitzoeken van de oorzaken en juiste behandelingen heeft mij heel wat tijd en moeite gekost en zou lang niet zo succesvol zijn geweest als Aurora zich er niet mee had bemoeid. Varierend van advies over huidverzorging, voeding, supplementen, behandeling, baden en cremen. Het is een integrale- (brede) kijk op de huid die jou onderscheid van andere schoonheidspecialisten/dermatologen. Ook al weet je precies waar je grenzen liggen en verwijs je ook door naar de dermatoloog: jouw ervaring op het gebied van huidverzorging is heel professioneel en van onschatbare waarde! Lieve Aurora, ik ben je heel erg dankbaar voor jouw meedenken en liefdevolle behandelingen. Wat ben ik blij dat ik je heb leren kennen!
Illya uit Zurich

Lees hier onder meer ervaringen van klanten van Aurora Skin Care.

Ik kan geen gangbare producten gebruiken

Al jaren ben ik vaste klant bij Aurora Skin Care. Ik heb vele allergieen, o.a. voor parfum, conserveermiddelen en kleurstoffen. Hierdoor kan ik geen gangbare make up en huidproducten verdragen. Ik heb vele producten uitgeprobeerd maar kreeg overal oogklachten van. Een jaar lang heb ik zonder make up door het leven moeten gaan en ik voelde me daar niet fijn bij. Tot ik in contact kwam met Aurora Skin Care, die me haar producten aanraadde. Deze producten bleek ik gelukkig zonder problemen te verdragen. Ik kan mijn huid dus weer verzorgen en me weer opmaken!!
Het is erg prettig zaken doen met Aurora. Ze is altijd bereid proefjes mee te geven waardoor je nieuwe producten of kleurtjes kunt uitproberen. Ook kan je per email bestellen en kan er altijd op korte termijn een moment gevonden worden waarop je langs kunt komen om de producten op te halen. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant van Aurora!
Nicole uit Hilversum

Super blij!

Lieve Aurora!! Ik heb echt genoten van de behandeling, Dank je wel! Mijn huid is weer glad en schitterend. Ik ben nog onder de indruk dat jij blijft professioneel groeien. Niemand is zo gepassioneerd en professioneel met zijn werk zoals jou! Echt fantastisch!!! Liefs, Susanna uit Hilversum

[/one_half_last]

 

Eczeem door de verkeerde shampoo

Ik wilde je al de hele tijd mailen over mijn eczeem rond mijn ogen. Ik ben trouw doorgegaan met aloe vera smeren en de rose hip olie (heel fijne olie!) waardoor de huid wel zacht is gebleven. Echter, ik heb nu pas het idee dat het werkelijk bijna weg is (alleen nog wat vage restanten op kin en rond linkeroog).

Maar, ‘de sleutel’ was mijn shampoo. Het viel me namelijk op dat het iedere keer erger (en jeukeriger) werd nadat ik mijn haar had gewassen. Ik heb dus wat andere shampoos geprobeerd en heb er nu 1 die dit effect niet geeft. Ik heb toen eens de ingredienten vergeleken (zowel oude als nieuwe shampoo is biologisch). Het grootste verschil, en ik weet dat deze stof idd contact-eczeem kan veroorzaken, is dat in mijn oude shampoo ‘limonene’ zit en in de nieuwe niet. Toch apart hoe zich dit ontwikkeld want ik heb in mijn leven nauwelijks last gehad van eczeem. Zal zich wel opbouwen dan!
Dorine uit Amsterdam

Niet makkelijk tevreden

Ik ben een klant die niet snel tevreden is en in Amsterdam, waar ik woon heb ik bij veel schoonheidssalons div. behandelingen ondergaan. Telkens ging ik weer met een onvoldaan gevoel naar huis. De ene keer zat mijn mascara nog op mijn wangen, de andere keer was mijn huid niet schoon, er werd naar mijn idee te kort gemasseerd, kortom, veel geld uitgegeven en niet gekregen wat ik had verwacht. Van mijn dochter in Hilversum kreeg ik de tip om dan toch nog een keer haar schoonheidsspecialiste te proberen, zij was erg enthousiast over de prettige behandeling. Dus 2 jaar geleden de eerste afspraak met Aurora gemaakt en meteen had ik het gevoel; dit is het, zo hoort een behandeling te zijn. Na een huid-analyse , een zeer grondige reiniging, waar elke oneffenheid werd verwijderd, ook gerstekorrels ( met zachte hand), volgde masker na masker en serum na serum en een heerlijke massage. Tot mijn verbazing zag mijn huid er na de behandeling heel goed uit, geen rode plekjes, wondjes van het uitdrukken , gewoon stralend en fris. Ook de produkten van Aurora zijn heel goed. In het verleden had ik erg vaak last van rode, jeukende ogen, ( Eczeem). Ik gebruikte div. speciale produkten die de apotheek verkocht , speciaal voor “gevoelige “ogen, maar zonder resultaat. Nu gebruik ik de reiniger, oogcreme en de oogschaduw van dr. Baumann en heb er geen last meer van. Kortom , ik ben blij en heel tevreden met Aurora.
Christine uit Amsterdam

Eczeem rond de ogen

Sinds 2010 had ik plotseling last van Eczeem rondom mijn ogen. Via de dermatoloog kreeg ik allerlei crèmes, maar deze hielpen niet echt. Sinds ik via een collega werd getipt om eens naar Aurora Skin Care te gaan in Hilversum gaat het stukken beter met mijn huid. Haar producten zijn dusdanig dat geen enkele stof wordt gebruikt die maar enigszins allergieën kunnen veroorzaken. De Eczeem rondom mijn ogen is verdwenen en ik gebruik nu enkel haar producten.  De producten hebben er toe bijgedragen dat de huid van mijn gezicht enorm is verbeterd is!”
Elise uit Utrecht

Verrast toen ik in de spiegel keek

Ik wou je even laten weten dat mijn huid rustig is na de behandeling van gisteren. Ik ben dus weer erg blij met de behandeling (“wat is ze toch goed!” dacht ik toen ik vanochtend in de spiegel keek)….
Anne-Marie uit Utrecht

Geen droge huid meer!

NOG HEEL HARTELIJK DANK !!! dat we zo snel nog even langs konden komen.
Mijn dochter had al heel lang veel last van haar huid en ze klaagde dat het steeds zo’n pijn deed.
Ze smeerde veel vette crème (ook op mijn advies), maar ze bleef toch veel last houden en dat begreep ik niet.
Nu is het ZO duidelijk geworden, door jouw analyse en advies, dat ze juist door die droogte van de huid deze problemen krijgt. Nu begrijp ik het ook helemaal.
Ze heeft je producten hier thuis meteen gebruikt en toen ze ’s avonds wegging voelde ze al dat het beter werd. Dus ik ben ook HEEL erg blij met je advies voor haar en ook de producten die je meegaf..
En zelf ben ik echt razend enthousiast geraakt over haar producten die ik nu bijna 5 maanden gebruik.
Echt een verademing na alle producten die ik geprobeerd heb, tot zelfs de duurdere merken.
De voeding die mijn huid krijgt is te zien. Mijn huid droogt ook niet meer zo uit aan het einde van een dag.
Kortom, ik had het niet kunnen bedenken, maar na het gebruik van de eerste proefjes, kon ik het al merken.
En ik ben verkocht.
Ik wil je ook bedanken voor al je adviezen.
En vooral dat ik nu weet wat er allemaal in de meeste producten zit aan echt werkende stoffen en dat bij deze producten weinig of vooral geen vulmiddelen gebruikt zijn. Dat maakt dat de werking van de crèmes heel snel effect hebben, zeker op mijn huid.
Ik geniet van de producten!
Ruth uit Arnhem

Effectieve behandeling

Dankjewel voor de heerlijke en niet onbelangrijk,effectieve behandeling. Altijd als ik bij jou kom, krijg ik opvallend veel complimenten over mijn huid. Ook bedankt voor de tijd die je in me steekt. Bij jou is de klant echt koning en doet tijd er niet toe….heerlijk.
Tot de volgende verwensessie.
Jennifer uit Amsterdam

De producten werken!

Door jeugdjaren in de tropen en daarboven een zeer gevoelige huid, allergisch (contact Eczeem) voor diverse metalen en schoonheidssmiddelen, kreeg ik ruwe en droge plekken op rug, armen en benen. Allerlei verzorgingsproducten heb ik gebruikt zonder goed resultaat.
Gelukkig kwam ik in contact met mevr. Aurora Dionis-van Wezel, schoonheidspecialiste en cosmetica analiste in Hilversum, die mij met haar deskundigheid heeft kunnen adviseren en met de door haar gebruikte producten uitgebreid heeft behandeld. Ik gebruik deze nu tot volle tevredenheid en met goed gevolg.
Ieder die er verzorgd wil uitzien en een mooie gave huid op prijs stelt, kan ik haar behandeling en producten ten zeerste aanbevelen.
Ina uit Hilversum

Periorale Dermatitis

Zo’n twee jaar geleden kreeg ik enorme last van mijn huid. Zij werd rood, branderig, verdroeg geen zon en geen enkel verzorgingsproduct meer. Omdat ik het wilde oplossen probeerde ik het ene na het andere middeltje, maar mijn huid werd er alleen maar slechter van. Uiteindelijk ben ik ten einde raad naar een dermatoloog gestapt die mij de diagnose gaf: rosacea op mijn wangen en periorale dermatitis rond mijn mond. Ineens had ik officieel een huidaandoening! Ze gaf mij een anti-bacteriële gel mee en het advies om uit de zon te blijven. Daar kon ik het mee doen. De gel maakte mijn huid nog gevoeliger waardoor ik er na een week mee stopte. Ik besloot me er maar bij neer te leggen. Toen ontmoette ik Aurora. Zij wist enorm veel van rosacea af en wist wat wel en vooral wat niet te doen bij een dergelijke aandoening. Soms is niks doen beter dan teveel doen! Ik kreeg langzamerhand het vertrouwen terug dat de huid zichzelf herstelt en dat je zelf wel aanvoelt wat je huid wel en niet nodig heeft. Inmiddels is mijn huid heel rustig, de pijn en branderigheid zijn weg en ook heb ik veel minder last van ‘flushes’. Deze zomer ben ik zelfs met de dr. Baumann vetvrije zonnegel het strand op geweest! Mensen zien het verschil, niet alleen aan mijn huid, maar ook zeker aan mijn gedrag: ik voel me een stuk zelfverzekerder en vrijer. Met dank aan Aurora en dr. Baumann!
Florien uit Hilversum