ZELF DOEN

ZELF DOEN

De Huid tips: Alles wat U zelf kunt doen:

Niet alleen uw schoonheidsspecialiste kan uw huid behandelen.
U kunt zelf ook heel veel doen. Daarom publiceert Aurora bijna iedere maand een nieuwe TIP met tips voor gezicht-en-lichaamsbehandelingen voor thuis, gezonde recepten etc.

Cocos olie 248-199 2

KOKOSOLIE

Onverzadigd vet is gezond, verzadigd vet is ongezond? Kokosnootvet is een ideale voedsel voor het koken, veel gezonder dan margarine?

Heerlijke bad met de magische Zuiveringszout (voor de huid)

Wist U dat de Zuiveringszout helpt bij heel veel huid en gezondheidsklachten?
Denk aan: Ontsmettend en ontspannend voor de bad, verzachtend, kalmerend en verzorgend voor de huid. Werkt heel goed tegen maagzuur, blaasontsteking, herpes labials, puistjes, jeuk en nog veel meer!
Lees verder in de TIP over de Magische Zuiveringszout voor de huid.

Naar alle TIPS

DE GREPEN VAN SHIATSU FACELIFT-MASSAGE

 

AURORA SKINCARE

Afspraak maken T. 035 7726 711 

Aangenaam bij Aurora

Aurora Skin Care kent een ruim aanbod aan gezicht, lichaamsbehandelingen en arrangementen, die niet alleen voor totale ontspanning van lichaam en geest zorgen, maar ook bij uw huidtype en levensfase past. Alle behandelingen worden gegeven in de aangename behandelruimte van Aurora. U wordt er omringd door de geur van etherische oliën en ontvangen en behandeld met alle egards.
De diverse gezichtsbehandelingen kunnen ook worden aangevuld met losse onderdelen als harsen, epileren, etc. Kijk voor een uitgebreid overzicht bij de prijzen. Wilt u weten wat bij u past of welke combinaties nog meer mogelijk zijn, neem dan gerust contact op.