Tien jaar jongere huid

10x doen voor 10x jonger

Wat u zelf kan doen om er jaren jonger uit te zien
Waar is mijn stralend jonge huid gebleven? vragen sommigen zich af. De jeugd is niet meer terug te halen, maar met een paar eenvoudige tips kan de huid er jaren jonger uitzien.

Pas eens de volgende tips toe en zie er 10x jonger uit

1. Ga naar buiten. Een portie frisse buitenlucht kan de huid een gezonde frisse teint geven en uw huid zal dankbaar zijn!
2. Gebruik een zachte peeling met ronde korreltjes
Hiermee verwijdert u vuil en dode huidcellen zonder de huid te beschadigen, waardoor er een nieuw en fris velletje tevoorschijn komt.
3. Loop rechtop
Een kromme rug en afhangende schouders wekken de indruk van een oud vrouwtje, niet van een actieve vrouw…
4. Denk aan uw wenkbrauwen
Accentueer lichte wenkbrauwen met een niet te donker wenkbrauwpoeder in plaats van een strakke lijn te trekken met een potlood. Haal haartjes die buiten de natuurlijke vorm vallen weg en houdt uw wenkbrauwen in model met een borsteltje
5. Bescherm uw huid goed
Naast roken is zonlicht een van de grote rimpelveroorzakers. Maak er een gewoonte van om uw huid elke dag te beschermen. Doe, voor de zomer begint, mee aan een Pure Vitamine E kuur om de huid voor te bereiden op de zon.
6. Blijf op hetzelfde gewicht
Regelmatig aankomen en afvallen vermindert de elasticiteit van de huid die daardoor ouder lijkt/wordt.
7. Slaap voldoende
Te kort slapen kan op lange termijn wallen, kringen en een doffe, vermoeide huid veroorzaken.
8. Eet gezond
Gezond en vers ete doet heel veel voor de huid.
Maar vergeet niet dat ook als wij gezond eten, wij vaak toch niet alle nodige stoffen binnen krijgen die we nodig hebben. Dus moeten wij ons lichaam en  onze huid extra helpen om in topconditie te blijven met behulp van gezonde Omega 3 en voedingssupplementen.
9. Reinig (goed dag en avond)
Reinig uw huid iedere ochtend en avond goed. ‘s Nachts herstelt de huid en komt ze tot rust, maar in de ochtend is een goede reiniging nodig om de afvalstoffen, die tijdens onze slaap zijn vrij gekomen, goed te verwijderen. Alleen water is niet voldoende. ’s Avonds moeten wij ook onze huid goed reinigen om make-up en ‘vuil’ van buitenaf te verwijderen, anders kan de huid in de nacht niet goed herstellen. Niet vergeten de huid goed te verzorgen! Vraag Aurora voor advies.
10. Verzorg uw haar goed
Het haar geeft de final touch aan een gezicht. Zorg dat het haar in model is en was het haar met een gezonde shampoo
zonder schadelijke stoffen en parfum, want het haar wordt daardoor door de jaren dunner, dof en pluizerig!

10X laten voor 10 jaar ouder!

1.    Sigaretten en alcohol
Sigaretten en alcohol zijn funest voor de huid. De huid wordt vaal, dof en droog en vertoont bovendien eerder rimpels. Niet doen, of in ieder geval met mate!
2.    Parelmoer oogschaduw en donkere lipstick
Parelmoer oogschaduw wordt niet aangebracht op
‘hangende’ oogleden omdat deze er dan nog meer ‘hangend’ uitzien. Te donkere lipstick maakt de lippen smaller en geeft een strenge en oudere indruk.
3.    Parfum op de huid
Het is heel lang bekend dat parfum op de huid vlekt omdat het de huid stimuleert tot aanmaak van pigmentvlekken.  Zorg dat in uw verzorgingsproducten geen parfum zit, want ook als in crèmes maar een heel klein beetje parfum zit, zal deze zich door de jaren heen in de huid ophopen en sneller pigmentvlekken veroorzaken.
4.    Mijd strakke, hoekige en harde lijnen
Ronde vormen en in elkaar overlopende kleuren in make-up en haar maken uw gezicht zachter en jonger.
5.    Wees niet te zuinig!
De dunne huid van de hals en zeker die van de ogen, en handen veroudert snel. Gebruik de geschikte verzorging/herstellende crèmes*8 om de ‘vervroegde’ rimpeltjes te verzachten en herstellen. Smeer jezelf zeker 2x per dag in op een schone huid. De handen kunnen vaker ingesmeerd worden gezien ze vaker gewassen worden.
6.    Fronsen!
Dat laat alleen maar groeven achter. Lach liever!
Het ontspannen en gelukkige gevoel dat dit geeft voelt u niet alleen, het is ook te zien…
7.    Te veel aan foundationpoeder
Te veel of te dik aangebrachte make-up heeft de neiging om in de plooitjes en rimpels te gaan zitten. Dat maakt ze juist extra zichtbaar. Vraag Aurora
voor advies.
8.    Naar bed gaan zonder uw gezicht te reinigen
Ook na een make-uploze dag, is het belangrijk
om de huid goed te reinigen. Vuil belemmert het nachtelijke herstel, zodat u de volgende morgen tegen een dof, vaal en alles  behalve fris
spiegelbeeld aankijkt.
9.    Stressen!
Zorgen en problemen zijn van uw gezicht af te lezen, terwijl geluk u laat stralen. Ontspan dus regelmatig en doe dingen die u gelukkig maken.
10.    Geen oude, gepasseerde kleding
Als u zich modern kleedt, komt u ook jonger over. Belangrijk blijft wel dat u zich er lekker bij voelt en dat het stijlvol blijft.